Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Моята Родина е моят дом и настоявам да живея така, както живеят в цивилизованите държави

Цвета Кирилова,
Сдружение Азбукари 

Ангажимент на всички ни е да подкрепяме взаимно инициативите и каузите, които са в полза на гражданското общество. Нашата работа е и трябва да бъде в угода на хората, подстрекавана от човешки добродетели.

Съжалявам, че на много нива в местната и държавната администрация това не се харесва. Ние създаваме, не рушим и считам, че имаме право да правим полезни неща за Родината си, въпреки недоволството на определени индивиди срещу настояването ни да подобрим условията на живот, засягащи всеки един човек в страната ни.

На дейните и можещите трябва да се проправя път, за да не живеем в тази безкрайна сивота на неумолимо оцеляване, морален и духовен упадък, нищета и безперспективност. Ако някой не може да преодолее егото си, отказва да помогне на една добра кауза или просто няма мотивация да твори, нека поне не пречи. Защото наближава времето, в което ще се окажем малцинство в собствената си държава. Ще се събудим от дълбокия сън в атмосфера на порочни отношения, преоблечени в примитивност, гарнирани с подменена историческа основа, съкрушена духовност и напълно ограбен живот на поколения Българи.

Аз лично не искам да виждам повече България в колапс и безпътица, с тъжни и покрусени съграждани. Уверена съм, че призванието ни е да бъдем духовен балансьор и е време да се върнем в правия път, защото сме се насочили с бясна скорост към урвата. Искам да живея в достойна държава между българи със самочувствие заради огромния ни потенциал и качества, чиято репутация не е потискана и чиито стремежи не са поругавани.

Аз не искам да загубим България, за която много славни, героични имена в миналото, са жертвали живота си. Омръзна ми от продажници и хора с ниско самочувствие, белязано от страхове и комплекси. Искам си българщината в България. На който му трябва безпорядък и мизерия, нека това, което причинява на Родината ни, да си го отнесе вкъщи.

Моята Родина е моят дом и настоявам да живея така, както живеят в цивилизованите държави. Казват простакът малтретира добрите намерения. Нека не убиваме съзидателността, защото тя пали огъня, за да го има заряда, гарантиращ културен възход и перспективност! България има шанс само с народ, които има доблест и знае да отстоява правата си!

Нека не убиваме мечтите на българските деца, нека не прегаряме надеждите на българите, народът на Бога, и се научим да помним, и уважаваме историята си, за да не останем без минало и без бъдеще!

http://bultimes.com/moyata-rodina-e-moyat-dom-i-nastoyavam-da-zhiveya-taka-kakto-zhiveyat-v-tsivilizovanite-darzhavi/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!