Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българийо, накъде вървиш! Валерия Велева: Ударихме дъното! Марешки, клиент на прокуратурата, стана зам.шеф на парламента!

И то става след 141 година от онова, първо законодателно Народно събрание на Оборище, на което Бенковски, Волов, Георги Икононов, поп Грую Бански, се заклеват пред Олтара на Отечеството, Днес в 44-Ото Народно събрание се закле Марешки!

Ударихме дъното! Като нация, като народ, като демокрация! 
Веселин Марешки, клиент на прокуратурата, със съмнения за законността на партията му, с дела  за далавери, се промъкна в парламента и за шамар на нацията - седна на председателската трибуна на 44-ото Народно събрание!
Пародия ли е?
Отмъщение ли е?
Карма лие?
Това е национално падение!
 
И то става след 141 година от онова, първо законодателно Народно събрание на Оборище, на което Ангелите на българското Освобождение - Бенковски, Волов, Георги ИкономоВ, поп Грую Бански, се заклеват пред Олтара на Отечеството,

Днес в 44-ото Народно събрание се закле Марешки! Символът на морала в съвременна България. И от най-високата трибуна на държавата ще раздава новия морал! Ще кове и новите закони, по които да живеем.
Българийо, накъде вървиш!
Защо си го причини това?

http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--Udarihme-danoto--Mareshki--klient-na-prokuraturata--stana-zam-shef-na-parlamenta/125483/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!