Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как министри, които не говорят чужди езици ще управляват секторите в целия ЕС: Министър ще кърми в кабинета близнета

Как министри, които не говорят чужди езици ще управляват секторите в целия ЕС, питат се в Брюксел, при кандидатурите, които излизат за Борисов 3? Най-богатият сектор – земеделието, който харчи 30% от бюджета на Съюза, например ще бъде ръководен от Деси Танева по време на европредседателството ни. И това далеч не е нито единственият, нито най-сложният проблем с нея за държавата и за бранша у нас, който тя остави и ще си получи с нестартирало на средата на програмния период еврофинансиране.

На всичко отгоре малко, след като влезе в кабинета, сливналийката ще става и майка, което не е само нейна лична работа, а на цялата нация и най-вече на стотици хиляди работещи в земеделието на фона тежкото положение на бранша. При това, ако се вярва на агроекспертите, Танева ще се радва на близнаци. Бебето или бебетата, да бъдат живи и здрави, не са от кмета на Котел, нито от свещеник, както реди мълвата. А от ин витро оплождане с анонимен донор.

Тоест, мощният фактор 2 баби или другият - баща в отпуск по майчинство, не са опция. Буквално ще се стигне до кърмене в кабинета. Нещо, което не се е случвало никъде в света!

От кухнята на преговорите за кабинет разбираме, че Танева е обещала „да не се бави повече от 2 седмици”, но с 1 или 2 кърмачета на ръце това ще да е много трудна работа. ГЕРБ сигурно ще прибегне като План Б до твърде компрометирания Васил Грудев, но както той, така и съдружникът му в НПО за еврофондове Румен Порожанов са бита карта.

http://19min.bg/news/8/87675.html#87675 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!