Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вл. Вълканов към Радев: Обявете военно положение ВЕДНАГА, за да спасите България от...

Случилото се в Турция с приемането на въпросите от референдума на Ердоган пряко засяга нашето бъдеще, колкото и да не им се вярва на някои хора. И то го засяга по лош начин – дойде ли моментът, в който тези промени да са в сила, националната ни сигурност перманентно ще се изпари.


По тази причина и гражданинът Владислав Вълканов се обръща към президентът Румен Радев с призив да направи няколко неща, с които да защити бъдещето на България и сигурността на хората. Публикуваме поста му без редакторска намеса:

Много хора ще ме осъдят, особено неолибералните глобалисти, наричащи себе си „демократи“. След вчерашния референдум в Турция, спечелен от Ердоган и многократните изявления на същия, поставящи България под заплаха от ислямо-турско нашествие, и отчитайки състоянието на българската армия, продажните партийни лидери, заиграващи с Ердоган и продаващи националните интереси на Родината ни, считам за необходимо:

Президентът да обяви военно положение в страната. Да разпусне парламента и да вземе властта в свои ръце.

Да назначи кабинет, който ще работи активно за възстановяване боеспособността на българската армия и ще подготви населението за евентуален конфликт със съседна Турция!

България стои на пътя към Европа за растящите амбиции на турския президент. Не можем да разчитаме на НАТО, в която Турция е втора сила след САЩ! В името на бъдещето на България и на нейната национална сигурност, считам че това е правилният път, ако не искаме ново Османско робство! 

http://spodeli.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!