Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Румен Радев: Следите от самолетите са образувани от „кондензии“

На 21 март 2017 година кауза ЛИЧНО (Личен Избор за Човешко Ново Общество) и БНО ( Българско Национално Обединение) изпратиха официално запитване до президента на Република България Румен Радев, касаещо следите оставащи след огромния брой военни самолети, прелитащи над територията на България.

В отговор на запитването бе получен следния отговор от Радев с Изх. No. 09-00-17/1 :

Писмото на кауза ЛИЧНО  и БНО  с Вх. Nо. 09-00-17/ 21.03.2017г.   гласи следното: 

 

Благодарим на президент Румен Радев за отговора на нашето писмо. В него ние изразихме своята тревога от дългите следи, оставащи след огромният брой военни самолети, денонощно и непрекъснато прелитащи над София, големите градове и като цяло над България. След тяхното преминаване всички ние виждаме огромните както на дължина, така и на ширина, следи, които дълго време остават и се разстилат в небето ни. Постепенно те образуват плътно покритие, наподобяващо ниска облачност. Реално се създава плътен купол от газове над цялата страна.

На въпросът ни каква е целта на тези полети над нашата земя и какви са веществата и субстанциите, които те разпръскват, президентът Румен Радев, който е генерал от българските военновъздушни сили, ни уверява следното: „следите, които самолетите оставят в небето, в авиацията се наричат кондензии, което подсказва не само за начина на тяхното образуване, но и за тяхното съдържание- вода“.

Ние благодарим за успокоителния отговор.

На въпросът на президента дали ние разполагаме с доказателства в подкрепа на твърденията ни: „за разпръскване на вещества с неясен характер и произход над територията на нашата страна“,  бихме отговорили утвърдително.

Ние считаме, че в отговора на президента на Република България относно причината за прелитане на самолетите и целта на разпръскваните вещества  думата „кондензии“ следва да се замени с „кондензини“.

Ако разликата е плод на правописна грешка, то тогава с президент Радев сме на едно мнение. В такъв случай следва да се свика съвета за Национална Сигурност за да се набележат незабавни мерки за защита на народа ни от агресията и последствията от случващото се в небето и въздушното пространство на България.

Странното в случая е, че така и не става ясно, какъв е броя на прелитащите самолети, кой ги пилотира и на базата на каква договореност или споразумение се случва това в такива огромни размери.

За да се убедим в точността на използвния термин „кондензии“ и от друга страна „кондензини“  в получения отговор от Румен Радев, ние от ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ЧОВЕШКО НОВО ОБЩЕСТВО (ЛИЧНО) и БНО, ще се обърнем и към учените от БАН. Така ще разберем вероятността наистина това да се причинява от кондензии и ако това е невъзможно дали не е допусната неволна правописна грешка и се има предвид- „комдензини“.

Благодарим за изчерпателния и своевременен отговор.

Президенството се оказа единствената държавна институция, която все пак отговори на наше писмо, поставящо въпроси относно психотронни технологии и други начини за масово въздействие върху човешкото население в България. Считаме, че заедно с държавните институции можем да обединим усилията си с цел запазване стабилността в България, но също информиране на българите за реалните заплахи и предприети мерки за осигуряване на сигурността ни.

За да улесним читателите предоставяме линкове с определенията на двете близки по изписване думи: 

1. Определение на термина „кондензини“ 

2. Определение на термина „кондензация“

ЛИЧНО ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ИМА – Л.И.Ч.Н.О.     ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ЧОВЕШКО НОВО ОБЩЕСТВО

http://bgjournal.info/prezidentat-rumen-radev-sledite-ot-samoletite-sa-obrazuvani-ot-kondenzii/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!