Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Визите за турците падат на 1 юли – Това, за което писах, говорих, крещях загрижено, с тревога, в опитите ни да бием камбаната с помощта на малцина, се случи…

Визите за турците падат на 1 юли. Гражданите на Турция от 1 юли ще може да посещават шенгенската зона без да е нужно издаването на визи, каза заместник-външният министър Наджи Кору в интервю за телевизия Нaberturk. „Най-късно от 1 юли вратите на 26 европейски държави ще се отворят за нашите граждани и пътуванията ще станат безвизови. Гражданите на Турция ще имат право на престой в Шенген до 90 дни в рамките на всеки 180-дневен период“, каза той. По думите му всичките 72 изисквания на ЕС за преход към либерализация на визите трябва да бъдат изпълнени до 4 май. Кору пояснява, че остава да бъдат изпълнени още около 30 от условията на ЕС, а на 4 май Съветът на ЕС ще представи отчет за покриването на условията от Турция.

Това, което идва неизбежно като естествено следствие от този акт, съм го описал подробно преди повече от година. Можете да си опресните паметта, ако сте забравили, или пропуснали:

Краят на Европа, началото на Еврабия

Краят на Европа, началото на Еврабия – 2

Краят на Европа, началото на Еврабия – 3

На 14 април Ердоган ще стане султан, официално. Не, няма да е османска империя. Защото османидите измряха без наследници. Ще бъде ЕРДОГАНОВА империя. На 01.07.2017 те тръгват. Отначало мирно, прилично, спокойно, като туристи, като съвременни цивилизовани хора, в светско облекло. А след това, *хиджрата ще се осъществи постепенно, но бързо. За броени години, може и месеци. Какво да се прави ли? Късно е, чадо, мандалото хлопна! Времето за „правене“ на каквито и да е разумни и дейни решения на институционално ниво свърши. 

На 2 поредни избора, в 2 поредни години, в течение на по-малко от 6 календарни месеца „мъдрият“ народ (в това число – с увеличената помощ на негласуващите… всъщност, най-вече с тяхна помощ) си избра отново колониалните послушковци – кирякстефчовци. Същите, които 27 години усърдно и коленопреклонно изпълняваха всички повели на колонизатора по дебългаризация, депопулация, деиндустриализация, денационализация, и дехуманизация на България, и българите. Накратко – по унищожаването, ограбването, убийството, прокуждането и унижението на българите от България. Една голяма част от народа, от НАШИЯ народ, си избра предателите, убийците, грабителите и унищожителите на България, и на българите! Какво ни остава ли? Последното, но с увеличена сила: въоръжавайте се, но вече не с търпение!

Пламен Пасков,
ПП “Възраждане”

http://bultimes.com/tova-za-koeto-pisah-govorih-kreshtyah-zagrizheno-s-trevoga-v-opitite-ni-da-biem-kambanata-s-pomoshtta-na-maltsina-se-sluchi/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!