Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мамини сладки български „патриоти“. А може ли да ви броим до 4 и да се махате, копелета продажни!

Патриот коментира най-големия конфликт в преговорите с ГЕРБ и подчерта: За нас това е неприемливо!

Всички обединени патриоти, преминаха под дъгата и смениха пола си.

След тихия пролетен дъжд над София се появиха няколко дъги. Като знак от небето. Всички обединени патриоти, преминаха под дъгата и смениха пола си. Искат да бъдат истински жени - банкянски суфражетки! Това е окончателното им патриотично решение...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206645621218209

Обединените „патриоти“ нали бяха против колониалното робство, нали бяха за напускане от ЕС и НАТО, нали говореха за независимост от Брюксел, САЩ, нали бяха войводи някакви?

Какво стана, а?

От Брюксел дали зелена светлина за коалиция на ГЕРБ с „независимите от Брюксел и против колониалното робство „Обединени български патриоти“!

Официално Патриотите не признават, че държат на седем министерски кресла. Срещата е преминала добре, конструктивно, обсъждани са били програмни точки. „Имаме разбирателство и яснота кой ще е министър-председател, заяви Волен Сидеров. Делян Добрев пък отбеляза, че следващото правителство ще бъде с мандат 4 години.

„Имаме разбирателство и яснота кой ще е министър-председател, заяви Волен Сидеров. Делян Добрев пък отбеляза, че следващото правителство ще бъде с мандат 4 години. ГЕРБ може да подпише отделни споразумения с трите партии в „Обединени патриоти“ за влизане и подкрепа в парламента на „Борисов 3“. В партията на Борисов обмислят да предложат на ВМРО и Красимир Каракачанов министерски пост, а на Валери Симеонов – не. Това е един от вариантите, която обмислят в партийната централа на бъдещите управляващи.

Така с три отделни споразумения ГЕРБ ще се застрахова срещу евентуален разнобой между партньорите в патриотичната коалиция както стана с тези в РБ. При този вариант лидерът на НФСБ щял да остане в парламента и много вероятно било да получи зам.-председателски пост в ръководството на Народното събрание. Така той щял да бди и за дисциплината в групата на патриотите, докато Каракачанов е в изпълнителната власт. Категорично извън изпълнителната власт ще остане и лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Бойко Борисов е категоричен, че коалицията ще просъществува най-малко 4 години!

А може ли да ви броим до 4 и да се махате, копелета продажни!

Всичките!

Кирил Стаменов, Фейсбук

http://bultimes.com/mamini-sladki-balgarski-patrioti-a-mozhe-li-da-vi-broim-do-4-i-da-se-mahate-kopeleta-prodazhni/ 

Патриот коментира най-големия конфликт в преговорите с ГЕРБ и подчерта: За нас това е неприемливо!

Не правим планове за правителство, а кроим програма. Това заяви в ефира на Нова телевизия политикът от ВМРО Искрен Веселинов. "Конфликтните теми са свързани с политиката по доходите. Основният проблем остават пенсиите. Ние искаме чувствителен ръст на доходите на пенсионерите. Не може да го оставим този абсурд. Към момента нямаме съгласие по нито един от конфликтните въпроси. Това са подходите. ГЕРБ искат да направят реформа с пенсиите, които се отпускат безконтролно и така да увеличим ресурса, но за нас това е неприемливо", каза той, цитиран от Блиц.

"Според мен българите в чужбина трябва да гласуват. Просто може да въведем един образователен ценз. Така мисля, че ситуацията ще се оправи", каза Веселинов. "Не сме говорили още за министерства. Искаме първо да се споразумеем за политики. Никой не е казал "искаме министри да сме тези и тези". Говорим по принципните въпроси. Следващите преговори започват от утре", завърши той.

https://petel.bg/Patriot-komentira-nay-golemiya-konflikt-v-pregovorite-s-GERB-i-podcherta--Za-nas-tova-e-nepriemlivo---__202027

Симеонов лансирал Гамизов за министър на енергетиката! Ако няма консенсус – дават му друг пост!

Стефан Гамизов е предпочитания вариант на Обединени патриоти за министър на енергетиката, научи Фрог от източници, близки до преговорите за нов кабинет. Енергийният експерт е изключително близък с лидера на НФСБ и бе сътрудник в КЕВР.
Част от докладите, прокарвани от Симеонов в 43-ото Народно събрание, бяха писани именно от Гамизов, а той е чест гост в телевизията на НФСБ СКАТ. Според наши източници името му вече е обсъдено в редиците на Обединени патриоти и има постигнато принципно съгласие за номинацията му. По-трудно обаче било да бъдат убедени в нея бъдещите коалиционни партньори от ГЕРБ.
Според информацията на Фрог ръководството на ГЕРБ и самият Борисов държали на бившия енергиен министър Теменужка Петкова. Плановете им били тя да заеме отново поста, което обаче не се нравило на патриотите, които искали да поставят свой човек.
Ако партньорите не достигнат до консенсус, Гамизов ще бъде лансиран за друг пост – председател на КЕВР.
http://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!