Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е България – управлявана от продажни колониални чиновници! Наши и чужди господари обсебиха тока, водата и парното. Засега въздухът е безплатен

Ето какво научихме от срещата ни с Иван Иванов – председател на КЕВР. Той информира водената от мен делегация на протестиращи, че причините за новите високи цени на тока са тези:

Първо, в последните дни на 2016 г. делегация на българското правителство /с премиер в оставка Б.Борисов/ се среща в Брюксел с представители на двете американски компании – собственици на ТЕЦ 1 ТЕЦ 3 в Гълъбово. Срещата е под егидата на Европейската комисия, която още преди година устно е обявила договора на Иван Костов от 2001 г. с двете щатски компании за „неправомерна държавна помощ“. За тази среща не се знае нищо в България. Защото нашата делегация не е постигнала нищо. А е можела да направи много след като ЕК е декларирала / но не писмено/, че договорът подлежи на ревизия, защото е „неправомерна държавна помощ“ за двете чужди компании.

Всичко това изнесох пред камерите на пет телевизии и нито една от тях не излъчи дори секунда от тази информация.
Ясно е като бял ден – медиите щадят Бойко Борисов и новите му коалиционни партньори, в лицето на Валери Симеонов. Последният бе председател на временната анкетна комисия по енергетика и се кълнеше, че ще скъса договорите с янките. Сега пее друга песен. Но и той, и Борисов са скрили информацията за позорната за нас среща в Брюксел.
Това е България – управлявана от продажни колониални чиновници и обитавана от един покорен народ, готов да преглътне всяка гавра с правата му.

Велизар Енчев, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!