Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СТРАХ от Народна РЕВОЛЮЦИЯ Тресе Борисов и ГЕРБ! С Масови Репресии и Всяване на Страх МВР Задушава Народното Недоволство в Интернет!

Да живее Бойко Борисов! Да свети името МУ! Той е най-великият, най-умният, най-красивият! Той е Бог!

Съвсем скоро в родните медии и социалните мрежи ще се срещат само такива заглавия. И нито помен от критика.

Защото се оказа опасно да критикуваш Вожда. Да го наричаш „Тиква“, „Суджук“, Бай ХХХ и прочие. Защото той не приема критики, а в държавата МУ всеки инакомислещ се следи. От ГДБОП най-простосърдечно си признаха, макар и под сурдинка, че слухтят и нюхат във Фейсбук за критики към премиера Борисов… както и за интернет публикации, съдържащи заплахи към други висши гербаджийски държавници.

От седмици тече тайно, но масирано разследване, издадени са предупредителни протоколи на хора, които са публикували в профилите си коментари за някои от първите мъже в държавата и най-конкретно за единствения Първи!

Вече всички знаят, че има и арестуван с обвинение за антиправителствена дейност. Името му е Васил Коцев, от София:

„Признавам си, че не харесвам управлението на г-н Борисов и изобщо не съм единственият. Не ме е страх да кажа мнението си и да застана под него със собственото си име и снимка. Смятах, че има свобода на слвото и мненията у нас. Но съм се лъгал“, сподели Васил.

„Дойдоха двама мъже при болната ми майка и тя с треперещ гласец ме извика по телефона“, разказва младежът. „Бях излязъл на пазар. Каза, че ме чакат двама мъже у нас да си поговорим. Прибрах се веднага. Двамата ми казаха, че са от ГДБОП и наистина се стреснах. Поканиха ме да отида в службата им с тях, защото имали въпроси… Дори носеха призовка.

Успокоих изплашената си майчица, че става дума за справка и се качих на колата им. В МВР-службата всичко протече по правилата. Обискираха ме за оръжие, взеха ми телефона и личните вещи и седнахме да си поприказваме. В началото си помислих, че някой ме е обвинил я в износ на бежанци, я във връзки с ИДИЛ, нещо много сериозно, защото в ГДБОП не те викат, ако си откраднал пакетче слънчоглед, примерно.

И така от дума на дума ме попитаха защо не харесвам г-н Борисов и защо от профила си призовавам народа към бунт. Аз зяпнах, защото не си спомням да съм организирал бунтове, но те извадиха листче, но което има мой пост от април, в който пише: „Борисов,  времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“. Даже не помня аз ли съм го писал, кога съм го писал, в какъв контекст е било…

Само че според ченгетата думите ми съдържали заплаха за живота на премиера Бойко Борисов! Ха, де! Обясних им, че може да не съм го писал аз, че профилът ми може да е бил хакнат, че дори да съм го писал, не виждам какво нередно има. Тогава ми предложиха да ми вземат лаптопа и техни хора да проверят бил ли е хакван и дали някой не се представя за мен. Отговорих, че не желая да го давам, тъй като това е намеса в личното ми пространство.

„Тогава защо пишете срещу премиера?!?“ – поставиха ребром въпроса те. Обясних, че Фейсбук е свободно пространство, социална мрежа… И според Конституцията на Р. България, всеки има право да изразява и пише каквото си мисли! И че това се нарича „свобода на словото“!

Но те ме накараха да напиша на един лист собственоръчни показания, че няма да убивам премиера и се разкайвам за написаното в мрежата. Обясних им, че не се разкайвам, но се подписах, че нямам намерения да убивам никого.

Питаха ме и дали познавам и други хора, които псуват примиера Бойко Борисов. Отговорих им: „Разбира се, 90 % от потребителите във Фейсбук това правят!“

И най- накрая, след един час, ме пуснаха, като ме предупредиха да не си отварям устата за разговора ни. Аз обаче се обадих на познат журналист и дадох няколко интервюта. След което помолих останалите журналисти да ме оставят на мира, защото искам да живея спокойно, нямам желание да ставам медийна звезда“, завършва разкара си потърпевшият.

Не изтръпнахте ли, драги читатели?

Не ви ли трепна нещо под лъжичката?

Както казва Васил Коцев, 90 % от Вас са писали някога в изблик на ярост критики и закани срещу властта.

А ние? Ние от Skandalno.net пък ги пишем всеки ден! Защото смятаме, че държавата се управлява от мутри и некадърници!

И въпреки, че ние от Скандално.нет знаем, че от поне 10 години насам не живеем в свободна страна, продължаваме да се опитваме да говорим свободно. За което всеки Божи ден си плащаме цената – натиск, заплахи и открити репресии от страна на властта срещу малката ни редакция.

Така, че случката с Васил Коцев изобщо не ни изненадва.

Големият репресивен апарат тихо бди в интернет и прави списъци с недоволните и неудобните критикари на ГЕРБ и американските ни колонизатори.

Знае се, че доста потребители на мрежата са ги привиквали, но са си мълчали от страх. Подразбира се, че раздухването на случая с „Коцев“ ще изплаши много хора и те също ще млъкнат. Знайно е, че не само в медиите, но и в интернет има цензура, която мачка, души и следи, а едни хора правят цяла картотека на инакомислещите – така че всеки миг някой може да почука на вратата у тях…

Това не ви ли напомня за едни времена, в които един фюрер наказваше всеки, който не вика „хайл“?

Не е ли гнусно да знаете, че униформени кибер-полицаи ви ровят в профила, че ви разглеждат снимките, че ви картотекират като врагове на властта и на самия Борисов?Че същите ви подслушват и телефоните, че даже ви следят, а личният ви живот е оцапан и стъпкан с кални обувки?

Та, Шесто управление на ДС ряпа да яде при днешната ситуация, в която дори не можеш да кихнеш срещу премиера… Защото от ГДБОП ще те обвинят, че подготвяш атентат?

Изобщо не е случайно, че историята с ченгесарското сплашване на младия Васил Коцев се тиражира по медиите точно сега. В Мрежата вече масово се организират бунтове срещу властта. Потребители насрочват различни дати. Народът български е настръхнал и е готов да пролее кръв ако шайката ГЕРБ продължи да управлява!

Този процес на народно осъзнаване и воля за борба срещу про-американската диктатура на Борисов трябва да се спре и ето го начинът: Един вече, официално и медийно отразено, бе привикан в службите. А те, службите, са си го подбрали и преценили като човек, който после със сигурност ще се разприказва.

И така ще се разприказва, че останалите да се изплашат!!!

Много плитко, много ченгеджийско и силно прозрачно активно милиционерско мероприятие!

Умните веднага ще го разберат. И дори да започнат да пишат езоповски: „Да живее Борисов“, всеки ще прочете между редовете иронията и бунта!

Тогава и от нас едно голямо ДА ЖИВЕЕ БОРИСОВ! ТОЙ И ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА!

ДА ЖИВЕЕ… ДО ЕСЕНТА!

А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ КОЙ – КОГО…

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!