Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За Ердоган и транссексуална Европа ("нуждаеща" се "спешно" от мюсулмански емигранти)

Автор: Мартин Ралчевски

Това, което казва Ердоган не е прекалено. То е закономерно.

"Ако продължите да действате по този начин, утре нито един европеец, нито един човек от Запада няма да може да се движи безопасно по улиците!"
Закономерно е, не толкова, защото Турция е модерно въоръжена и е многолюдна, но предимно заради това, защото транссексуална Европа не смее да реагира. Нито гък не се чува. И едва ли ще се чуе.

Затова не само пръст ще размахва новият султан от Анкара, но и по-лошо ще става. И не се лъжете, че като членове на НАТО сме защитени. Защото Турция също е член на НАТО. 

Какво още трябва да се случи, за да стане ясно на спящите бюрократи в Брюксел и на свръх-толерантната баба в Берлин, че Турция е вече друга и, че обвиненията оттам на са на принципна, но са предимно на верова основа!
Ердоган обаче никога не би и помислил да каже нещо подобно на Русия. И знаете ли защо? Не защото Русия е велика. Напротив. В сравнение с Германия например, тя е икономическо джудже. Той не би посмял да размаха пръст на Русия, защото тя има гръбнак. А когато един народ има гръбнак и ясна позиция хищниците не го закачат. 

Тези, които са над 35 годишни може би още помнят какво беше някога, преди 1990 г., когато Турция беше вперила поглед към България и на границата ни беше съсредоточен почти целият ни военен ресурс.

Говореше се, че ако ни нападнат, ние трябва да ги задържим само за четири часа. Забележете! Само за четири часа! Докато пристигнат руснаците! И ако се стигнеше до конфликт руснаците наистина щяха да дойдат! 

А сега? Кой би ни дошъл на помощ днес? Съюзници от съюзници не се бранят. На теория те се подкрепят... 

Мултиетническа, транссексуална и анти-християнска Европа няма да дойде да защити малкият си съюзник на югоизточната си граница. Защото тя има други, ''по-важни'' дела.

Като например да измисля нови закони за евтаназията, сурогатното майчинство и възпитанието на децата в еднополовите бракове... (бел. за по-бързото намаляване на население на Европа и подсилване на аргументите в полза на мюсулманската емиграция от Азия, Африка и Близкият изток?)

http://www.lentata.com/page_9381.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!