Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нито днес, нито преди в България е имало избори. Не си правете илюзии, че от вас зависи нещо

Нито днес, нито преди в България е имало избори. Не си правете илюзии, че от вас зависи нещо. На изборната "гара разпределителна", като последна инстанция има вероятност да стои мой близък приятел. От него зависи какво ще чуете вие, а каква е действителността знае единствено и само той. Никой друг в тази държава!
Другари и другарки, дами и господа,
Демократичната революция в България е провалена. Тя не успя да постигне целите си, защото беше купувана, продавана и търгувана на световните борси. В страната ни е пълно с алчни хора, боядисани във всякакви политически цветове. Говорят гръмко, но са лицемери-страхливци. България не е правова, демократична и свободна страна и в това я превърнаха завършени подлеци!
Най-доброто предстои. В него няма да участва нито един от тези до тук, защото тяхното място е друго. Гледайте си семействата, живота и не губете надежда. Неведоми са пътищата Господни и само той знае как да просияе над главите ни истината. Убеден съм, че времето е твърде близко, както и цената, която предстои да платим...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206584898900189

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!