Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политиците отдавна знаят как се воюва срещу малодушни избиратели. Техниката е проста...

Политиците отдавна знаят как се воюва срещу малодушни избиратели. Техниката е проста - казваш абсолютно всичко, каквото те самите искат да чуят, а след като получиш мандат /т.е. пет години власт/, правиш каквото си решил. След изтичането на този срок, нещата се повтарят, а годините търкалят оваляни в едно с милиони ваши трупове!

Казвам да се събудите и в това послание влагам личните възможности на интелекта ви, да различава политическия театър, от реалния живот. За един месец изборна кампания, ще чуете всичко, което вие искате да ви кажат /както стана в кампанията на Радев/, но след това нещата ще се подредят, както овластените желаят.

За вас остава силата на една проста техника. Не слушате кой и какво ви говори, а гледайте лицето, което ви го казва! Ако и вие виждате в тези лица престъпници - всичко ще си дойде на мястото много бързо! Само веднъж се събудете...

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206556001137763 

Необходимо е да спазим просто правило и да го устоим с хладнокръвие. След това нещата бързо ще отидат на мястото си!

Бръщолевения изречени от досегашни политици - да се възприемат като популизъм и демагогия. Без изключения! Идеологии, отнасящи се към други държави, но имплантирани в тялото на нашата - да се считат за държавна измяна. Всякакви политически интерпретации на историята ни - да се счита за манипулация и въвеждане в заблуждение. Всяко обещание от политик - да се счита като абсолютна лъжа. Всяко докосване на политици до властта, без самите те да носят пълна наказателна отговорност - да се счита за заплаха за националната сигурност!
...................................................................................
Разделяме се на два отбора. Лоялни към държавата си и престъпници! 
....................................................................................

Всеки, когото видите в публичното пространство, включително и мен самият, поставете на мига в една от тези групи. Бъдете внимателни и прецизни откъм емоции. Ако успеем да превърнем това просто правило в "национален критерий", само след броени месеци, ще видите труповете на нашите врагове и на предателите, да отпътуват по течението на реката...

Николай Марков, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!