Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Михаил Константинов Призова НАТО ДА ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Преди няколко дни в ефира на БНТ гербаджийския изчислител на всички избори и мастит „експерт“ по всички въпроси Михаил Константинов, пак се опита да плаши хората с „новина“ от агенция -партенка. България щяла да бъде премазана от Турция, ако не дойдели на наша територия „международни войски“.

За това, че Ердоган е непредсказуем в действията си, две мнения няма. Че той преследва своите интереси и смята България за турски вилает, това също не подлежи на обсъждане.

Нека, обаче, напомним на професора, че в страната ни чужди войски вече има. Има три военни бази на САЩ. Има ракети с ядрени и конвенционални бойни глави, пак на САЩ. Има танкове, военна техника и американски военни подразделения.

С други думи, ние на практика вече сме окупирана от САЩ държава. Но на професора това не му стига. Той иска да дойдат и „европейски“ войски, та окупацията ни да е някак по-пълна. И безусловна. А ако може да натъпчем и къщите си с натовски войници, ще е най-добре.

Ще се опитаме да напомним още няколко неща на професора-математик. Първо, държавите от Западна Европа нямат достатъчно войски, за да пазят себе си, пък да не говорим за нас. НАТО без САЩ и Турция е една кръгла нула. Именно затова президента Доналд Тръмп само преди две седмици ги подкани да увеличат разходите си за войски и въоръжения, защото САЩ няма намерение повече да инвестира.

Второ, Запада никога от нищо не ни е пазил. Именно Запада и САЩ унищожиха нашата мощна армия и всичките ни въоръжения. Включително съветските ракети със среден обсег на действие, които имаха мощна въздържаща сила спрямо всякакви турски мераци. Ако Западняците наистина имаха намерение да ни помагат и да си сътрудничат с нас, те нямаше да унищожат цялата ни икономика и армия.

Трето, кой пусна мигрантите и джихадистите в Европа? Ако си спомняте- пуснаха ги Меркел и Оланд. И на всичкото отгоре започнаха да принуждават страните от ЕС да приемат „бежанци“, че и да ги интегрират. САЩ пък, чрез своето отроче Ислямска държава, подгони мюсюлманите от Сирия, Ирак и Либия към европейските страни.

Следователно вълната от „правоверни“, която заля Европа, бе предизвикана от същите тези Съединени щати и Западна Европа, чиито армии сега професорът изчислител на избори иска да кани в България. И то с много войски, та да ни окупират едно хубаво! И да натъпчат хубаво страната ни с така наречените „бежанци“. Които ние, за да спазваме западните „ценности“, трябва да интегрираме и да се отнасяме хуманно към тях. Практиката обаче показва, че независимо от ултралибералното отношение към тях, арабските мигранти не зачитат законите на нито една страна в Европа, до която са се добрали.

А когато западняците решат, че са напълнили догоре България с мюсюлмани, нищо не им пречи да ни обявят за „независима“ ислямска република. Като сръбското някога Косово. И като Македония, която са на път да превърнат точно в това. Защото целта им е да разкъсат малката славянска държава и да дадат нейните територии на Албания, Гърция и Косово.

Тоест, опитът от изминалите 26 години ни учи, че колкото сме нащрек и недоверчиви към Ердоган, десеторно по-недоверчиви трябва да сме към нашите „приятели“ от Запада. Поради тази причина изявления от рода на това „да дойдат още войски на САЩ и ЕС в България“, означават, че Мишо Константинов или не разбира какво казва, или се опитва да унищожи държавата и народа ни.

Но да си зададем и още един въпрос! Кой вкара думите с призив НАТО да окупира България в устата на гербаджията Мишо Константинов? Какви са мотивите и страховете на този поръчител и каква е целта му? Най-вероятният отговор е, че Западноевропейската олигархия се е уплашила от евентуален завой на България към Русия. Олевяването на масите у нас, които са на път да изхвърлят от властта евро-марионетките ГЕРБ и РБ е най-точния показател за настроенията на българите по въпроса „ЗА“ и „ПРОТИВ“ ЕС. А една НАТО-вска армия на наша територия чудесно би гарантирала оставането ни във все по-тоталитарния икономико-военен западен блок.

Защото истината е, че войски на Запада никога няма да дойдат, за да ни помогнат за каквото и да било. Ще дойдат само, за да ни владеят. Все повече и повече. Докато не ни заличат съвсем.

Има и още нещо: Днешната истерия, която Запада нагнетява спрямо Ердоган и Турция, съвсем не е заради някакви „цивилизационни“ различия. САЩ и Запада обявиха Ердоган за диктатор, защото той де факто изгони НАТО от Турция, спря да изпълнява заповедите на Щатите и започна да води самостоятелна политика. А когато се съюзи с Русия и заедно с Иран трите държави за нула време приключиха войната в Сирия, това бе най-жестокият удар, който турският президент нанесе на своите бивши западни „приятели“. И Ердоган го направи не за друго, а защото неговите „приятели“ от Запада миналата година се опитаха да му скроят държавен преврат и да го убият. И единствената държава, която му помогна тогава, бе Русия и нейният президент Владимир Путин.

Толкова за „приятелството“ на Запада. Защото за тях думата приятелство е празен звук. А единственото, което има значение за тях са парите в брой. И имперските им интереси, в дъното на които са пак парите!

А що се отнася до заплахата за България от страна на Ердоганова Турция, докато я има Русия, той никога няма да посмее да нападне страната ни. Нито ще си позволи някаква друга форма на завладяване на България.

Защото единственият истински гарант за създаването, съществуването и независимостта на нашата държава е и винаги е била братска, славянска и православна Русия. Ето защо ако искаме да я има България като родина на нашите деца, трябва незабавно да напуснем проваления глобалистки и заробващ народите проект, наречен за благозвучие Европейски съюз. И да влезем в съюз с Русия.

Истината е, че нашият път на Запад свърши безславно и катастрофално. И е време да се връщаме час по-скоро към своите корени. Към Евразийския съюз. Към славянското и православно братство. Защото истинската чест и достойнство е да застанем в битката до нашия славянски брат. И заедно да се борим с враговете на нашия род. Skandalno.net

http://skandalno.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!