Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС на различни скорости е благословия за България, но неолибералните ни политици драпат за повече робство


"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Коалиция КОЙ възразява срещу „стахановското“ поведение на президента Румен Радев и неолибералното му правителство, по въпроса за „Европа на различни скорости“. Съвсем очевидно г-н Радев се опитва да влезе в удобната за политиците система да обслужват европейската илюзия, да получават огромни екстри за това, докато народите им се сриват.

ЕС е пълна катастрофа не само за България, а и за останалите страни. Той е едно чудовище, което остави без икономика практически всички страни, освен Германия, като е на път и нея да съсипе. Демографски ЕС се самоунищожава, а етно-религиозно се самоотравя с отворените врати към всякакви чужди и неевропейски субекти.

ЕС на различни скорости означава фактическо разпускане на ЕС, което и именно е доброто за България. Чрез различните скорости, общият ЕС ще остане една празна обвивка, от типа на ООН или Съвета на Европа. Реалният ЕС ще е по-малък и ще се състои от нещастниците, движещи се на най-висока скорост. Те ще стигнат до най-голяма катастрофа от всички и ще платят най-висока цена.

България няма вероятност да е в този псевдо-елит, и това е историческият ни шанс да оцелеем. Този шанс не е по наша заслуга, а заради глупостта на лидерите на ЕС. Ние, както се вижда, се опитваме да пазим старата структура, от страх „да не изпаднем“. Т.е. опитваме се да запазим стария ЕС, в която всички ще потънем заедно. В новата структура поне някои (отритнатите) имат шанс.

Много важно е да се разбере, че с ЕС потъваме заедно, а не се спасяваме заедно. Този малък детайл в политиката е съдбоносен за страната ни. И той отличава старите и похабени неолиберални слуги, от новата политическа класа, която неизбежно ще се роди. Дали на тези избори или по-натап – процесите са необратими.

КП „КОЙ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!