Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е потапял в кръв няколко пъти България, заради външни интереси? Кой създаде, на практика, всички други български партии, за да имитира демокрация и да я компрометира като форма на управление?

Гражданите и поданиците имат различна психология! Първите - никога не забравят удар срещу държавата им, вторите - никога не помнят нищо, защото на практика нямат усещане за собствена държава.

1.Кой назначи, чрез политически рекет, олигарха Делян Пеевски за шеф на ДАНС?
2.Кой се извини за възродителния процес на българските мохамедани, без да поиска публично извинение за терористичните актове срещу невинни български граждани?
3.Кой гласува в Европейския Парламент текстове, които представляват в същността си пряка заплаха за българската национална сигурност?
4.Кой създаде българската олигархия с държавни пари?
5.Кой е потапял в кръв няколко пъти България, заради външни интереси?
6.Кой създаде, на практика, всички други български партии, за да имитира демокрация и да я компрометира като форма на управление?

Това направи БСП! Презирам предателите, особено онези, които имат вековна традиция да обслужват външни интереси. БСП, правоприемник на терористичната организация БКП, винаги е била професионален предател на българския национален интерес и е вегетирала в българската политика чрез лицемерно разиграване на руската карта и социални ангажименти.

На практика, днес е напълно олигархична кървава партия, която е в ръцете на бивши служители на ДС, окупирали цялата икономика. Комунисти, преродени в капиталисти от най-висок разряд. Безскрупулни предатели, готови на война в името на собственото си оцеляване!

Нулева толерантност към червените престъпници и техните протежета! Нека, който има чист порив спрямо техните "послания", помисли много добре накъде е тръгнал и си спомни реките от кръв на българи, убиващи българи! И безбройните лъжи! Не се подвеждайте от лицето на лукавия...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206479732791102

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света 

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!