Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно!

В понеделник ЕС официално обяви България за бавноразвиваща се страна. И ни постави на последно място във втората категория на изоставащите страни от икономическия си план за развитие „Европа на две скорости“

Бойко Борисов се обяви плахо и предизборно срещу издевателствата на големите европейски концерни, които ни карат да ядем боклуци, но не посмя и дума да обели против огромното унижение, на което приятелчетата му от Брюксел ни подложиха тази седмица.

В понеделник ЕС официално обяви България за бавноразвиваща се страна. И ни постави на последно място във втората категория на изоставащите страни от икономическия си план за развитие „Европа на две скорости“. А ни постави там, вероятно поради липса на трета група, където ни е баш мястото.

Другите страни-двойкаджии като Полша, Чехия, Унгария и Гърция скочиха като опарени, само от България се проточи една дълга тягостна тишина. Оглушителна и унизителна.

Единствено президентът ген. Радев категорично и с достойнство заяви, че сме пълноправен член на ЕС и никой няма право да ни категоризира и така да ни поставя в неизгодна и унизителна позиция. Той и служебното ни правителство твърдо скочиха срещу решението на богатите страни. Утре Радев заминава за Брюксел на срещата на евролидерите, където ще се обяви твърдо против идеята „Европа на две скорости“.

Заминаването му съвпада със заседанието на 9 и 10 март в Брюксел на Европейския съвет, където страната ни ще бъде представлявана от президента Румен Радев, съобщиха от Министерския съвет. В рамките на съвета ще се проведе и среща на правителствени ръководители, където ще се нищи съдбата на изоставащите икономически страни.

От Президенството заявиха, че България е твърдо против диференциране на страните на бедни и богати, развиващи се и по-слабо развиващи се, а е за интеграцията и цялостното развитие на ЕС, но заедно, а не фрагментирано.

В същото време Борисов мълчи.

Мълчи, защото няма полезен ход, и дори съветниците му не знаят какви думи да му напишат да каже.

Защото 9 години Бай Х*й правеше чупки в кръста пред Брюксел, кланяше се на силните там и приемаше безропотно всяко тяхно решение, без дори да се замисли какви пагубни последици ще има то за България.

Безропотно приехме ЕС-борбата с кривите краставици и в резултат на това ликвидирахме земеделието си.

Ощастливихме кокошките и прасетата си, в резултат на което яйцата в магазините ни станаха полски, а месото ни идваше директно от военния резерв на богатите ЕС държави.

Пак по заповед на Брюксел безмълвно спряхме да доим кравите си и… българското мляко изчезна! А заедно с него и цялото ни животновъдство.

Наредиха ни да спрем „Южен поток“ и Борисов тутакси го спря, вследствие на което станахме васали на всички производители на газ.

Тропнаха ни за АЕЦ „Белене“ и площадката бе замразена.

Заповядаха ни да не купуваме реактори за АЕЦ „Козлодуй“ от Русия… И ние козирувахме, въпреки, че руските реактори са най-качествените в света и почти двойно по-евтини от американските.

А като настъпи голямата зима, започнахме да просим ток от Румъния.

Ако сме втора категория държава, то вината за това обаче не е само на некадърния малоумен и безхарактерен Бойко. Вина носи и ЕС, който от самото начало на членството ни не само нехаеше за развитието на българската икономика, но и я спираше по всевъзможни начини.

Но все пак най-голямата вина носи Бай Х*й, който нито веднъж не се опълчи, нито веднъж не помисли държавнически, нито веднъж не защити интересите на страната, а папагалски гласуваше за интересите на богатите държави. Срещу обещани облаги, разбира се!

Ами сега?

Сега Борисов трябва да подвие опашка и да се оттегли от политиката, защото е довел държавата до фалит, заради мекушавата си политика и защитата на чужди интереси.

Но нищо подобно не се случва.

Винету е такъв гьонсурат, че сега тича от предизборна на предизборна среща, защото иска пак да ни управлява.

А ние?

Ние трябва да сме идиоти, за да го изберем пак! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!