Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов съвсем Изперка: Ще затворя Хипермаркетите – Тровят народа с ГМО-Боклуци, изригна Бай *** след като подписа СЕТА!


Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Бойко Борисов спешно трябва да отиде на лекар!

Неотложно е!

Предизборната му шизофрения се засили до такава степен, че сам не знае какво говори и едното му „Аз“ тотално загуби връзка с другото.

Ето какво изцепи Бащицата на предизборна среща в Смолян в петък:

„Големите компании в ЕС произвеждат качествени  храни и напитка за Западна Европа и нискокачествени за Източна Европа! Един и същи продукт, произведен за Изток е с много повече  подсладители, оцветители, разни Е-та и други работи… в сравнение със същия продукт, предназначен за западния пазар. С тези боклуци западните компании направо ни морят“, възмути се най-изненадващо Борисов. И продължи:

„За тях ние сме по-евтини хора, а се оправдават, че като сложели разни отрови и подобрители, цената на храната ставала по-евтина… Ама това е безобразие! Щом е така, не им искаме тогава стоката!

Ще ме ядосат и ще ме принудят да сложа санкции върху много от техните продукти, дето ни ги внасят и ни тровят. От тия работи идват болестите! И после се питаме защо сме първи по заболявания! Като ядеш много захар и сол, разни оцветители или различни изкуствени подсладители, знаете ли какво се случва?

Хоп – диабет, хоп –  високо кръвно… Пък  децата ни затлъстяват и като станат на 20 години – масово развиват болести. Това е безобразие, трябва да се спре“, коментира Борисов.

Браво, Баце, браво, Колумбе!

Шашнахме се от разкритията ти и се трогнахме от загрижеността ти. Със сълзи на очи те слушахме и се държахме кой за болното сърце, кой за бъбреците и черния дроб!

Борисов, схващаш ли иронията?! Защото, както пее конкурентът ти Светльо Витков: „Това ние много добре го знаем!“ А че ти си го открил сега, е друг въпрос. И дали си го открил, или пи-ар-ите са те посъветвали да се правиш на загрижен за народа, като плещиш по „модерните“ теми за отровните хипермаркети и мигрантската вълна, е още по-друг въпрос. Наричат го предизборно лицемерие!

Като толкова си ревнал сега за фалшивите продукти и здравето народно, да те питаме: Кой подписа СЕТА, бе Бай ***?!

Кой само преди няколко месеца се тупаше в гърдите в парламента и убеждаваше колко е хубаво, че ще внасяме канадски и американски стоки (ГМО-храни), понеже визите с Канада щели да паднат? Заради 300 души годишно, които ходят дотам, бе заробен цял един народ да яде боклуци!

Кой квичеше демократично в Брюксел, че България е лоялен член и първа ще подпише споразумението? Чии евродепутати го подписаха? Твоите, Борисов, твоите! Ако си късопеметен, да ти припомним!

Тогава на чий гроб сега тъй жално плачеш? На този, който копаеш за народа ли?

Не видя ли демонстрациите в цяла Европа? Не се ли заинтересува какво е СЕТА и с какви отрови ще залее магазините ни? Боклук до боклука, ГМО до ГМО-то. До такава степен модифицирани, че децата ни ще забравят как е изглеждал един български домат и що е то родна краставица и има ли почва у нас.

Защо миналата година подписа и споразумението българските фермери да не произвеждат мляко, за да се вдигне изкупната му цена? Вече половин година ядем чуждо мляко, а нашето го изхвърляме. А някои от животновъдите в отчаянието си заклаха кравите и пазарът ни се напълни с „прясно“ телешко от пенсионирани крави?

Защо козируваш на ЕС за всяка антибългарска инициатива, за всяко нещо, което убива и нас, и икономиката ни? А после ридаеш, че сме били болни?

Кое по щандовете ни е българско?

Впрочем ти, Борисов, не ходиш на пазар и не знаеш…

И на кого лицемерно размахваш пръст? На чуждестранните вериги от хипермаркети, които разказаха играта на родната търговия, производство и на здравето ни.

Хипермаркетите, на които ТИ лично ряза лентичките!

Смешен плач се носи по предизборните седянки.

Народът отдавна не ти вярва! А ако ти все още си вярваш – вместо към властта, тичай към болницата!

Политическата шизофрения е тежко заболяване!

Кротни се тихо на 4-ти километър! 

И се моли за по-тежка диагноза, та белким отървеш панделата! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

http://skandalno.net/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%BC-%D1%85%D0%B8-175338/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!