Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандалът! Соломон Паси за протежето си: България да вземе на работа Поптодорова. Кражбата й е неволна грешка (и не е кражба, а усвояване. СВИКВАЙТЕ!)

Комуниста паси с евроатлантическа ориентация в ляво

Комунистката американофил и протеже на Паси Поптодорова в средата – Комунстите се подкрепят - нали едно и също бъдеще ги чака

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Бившият външен министър Соломон Паси защити бившата ни посланичка Елена Поптодорава за кражбата във Варшава. Даже призна, че той я е назначил за наш посланик в САЩ. Според него тя не е такъв човек и се е извинила за грешката си. Паси с удоволствие би я взел на работа, даже препоръча България да отново да се възползва от Поптодорова и нейни опит.
 
Познавам Елена Поптодорова отлично. Сигурен съм, че при нея сега има неволна постъпка. Познавам качествата й и няма причина да краде. Скоро и аз получих стресово обаждане по телефона си забравих кредитната карта на гише. После я анулирах. Елена с чест излезе от ситуацията. Всяко зло за добро, така ще кажа, обяви Соломон Паси пред Би Ти Ви.
 
„Бих я поканил да работи за мен, ако е готова. Няма много професионалисти от нейния ранг, които да използваш“, добави той.  

„Храна за глас… Евтини са ни гласовете. Но аз вярвам, че скоро ще гласуваме през мобилния телефон. Има съмнения за злоупотреби, но трябва да го надживеем. Огнян Герджиков обяви, че основната му работа е да гарантира честни избори, и вярвам, ще ги направи такива. Смяната на областни управители е нещо нормално. Не трябва да приемаме тежко тези рокади“, каза още Паси.

Квотата от България за еврокомисар трябва да е жена. Това иска от нас Юнкер. Трябва да си сменя пола си или да се кастрирам. Това заяви Соломон Паси и отхвърли твърденията, че ще е новият български еврокомисар.

Създадохме инстинкт в Европа, че се чака от нас жена, каза още той пред bTV. Той изреди всички блгарски еврокомисаки и кандидатки за такива досега - от Меглена Кунава до Кристалина Георгиева в  потвърждение на разсъжденията си.

http://epicenter.bg/article/Solomon-Pasi--Balgariya-da-vzeme-na-rabota-Elena-Poptodorova--Tya-se-izvini-za-greshkata-si/121942/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!