Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте Плевнелиев: ври и кипи в "собствен сос", ще го прави във Вашингтон, купил си вече билети, бил един от малкото независими политици и др. плевенизми

Боян Чуков: Плевнелиев е прав - "България се пържи в собствен сос", който той обилно наля

Слава Богу, че с напускането на Росен Плевнелиев приключи един от най-срамните и унизителни периоди в най-новата история на нашата страна, заявява анализаторът

"Независимия" комунист Плевнелиев с комунистическото семейство от "нов тип" Обама

"Очаквам тежки избори. Тежък е сблъсъка между нови и стари. Ще гласувам като активен гражданин, но ще го направя във Вашингтон. От седмици наред не съм говорил с нито един от политическите лидери", казва още президентът.

"Няма да допусна никой да постави под съмнение пътя на България - НАТО и ЕС", заяви категорично Плевнелиев.
"Аз съм един от малкото независими политици. Такъв останах до края на мандата ми. Имаше съмнения, че ще обединя дясното, че ще направя собствена партия, че имам таен план. Е, нямам. Създадох Фондация "Решение за бъдещето" и беше регистрирана преди няколко дни. Ще ходя в университетите, ще работя с читалищата, с НПО. В нея всеки може да дарява – дали 5 лева или повече", заяви Плевнелиев.

"Готов съм да помогна на президента Радев с каквото мога. Той досега не ме е търсил", поясни Плевнелиев.

"България трябва да има час по-скоро еврокомисар. Не е редно да нямаме такъв месеци наред", каза той. 
"Европа тръгна на различни скорости, а България се пържи в собствен сос. Показваме тотална незаинтересованост по тази тема, като не излъчваме представител на страната в Европейската комисия", заяви Плевнелиев.

"Не победата е моята цел, а пътят. След трагедията със смъртта на детето ми, искам да видя само добри дела. Понякога си казвам, че съм бил сякаш 10 години в казармата. Сега се разхождам свободно. Приятели, които не бях виждал с години, започнаха да ме търсят отново. Вря и кипя от идеи. Планирам да ходя и на концерти, вече си купих билети за първите два", казва президентът Росен Плевнелиев.

Писане на книги, посещение на концерти и свободата да се разхожда свободно по улиците.

"Пиша едновременно три книги – две на български и една на английски. Едната е задължителна за всеки държавник се казва "Президент в трудни години", като в нея ще извадя ключови речи и послания от мандата. Втората книга се казва "Извадки от моя дневник" и ще е моето лично послание към българския народ. По времена президентския си мандат изписах 7 дебели тефтера. Писах, когато ми беше тежко", заяви президентът Росен Плевнелиев в интервю пред Велина Сашева по Нова тв.

http://epicenter.bg/article/Plevneliev-pishe-ednovremenno-tri-knigi--kipi-ot-idei-za-dobri-dela/121892/2/0

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!