Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да продължим с темата кои са българите! Ние нямаме причина да се срамуваме, господа!

Да продължим с темата кои са българите! Няма да се уморя.
Запишете върху камък в паметта си името Никола Стоянов Димков /1859-1937/. Запомнете добре и авторската му книга "Звезда на съгласието". Напълно достатъчно.
Това е български инженер, който в разгара на Първата Световна война през 1917 година, написва горепосочената книга. Превежда я на гръцки, немски, френски и турски език. Чрез посолствата на Великите сили в Цариград я предава лично на всички държавни ръководители по света, включително в ръцете на президента на САЩ - Уидроу Уилсън. Той, от своя страна, буквално прави копи-пейст на 14 точки от нея, като си ги приписва за свои, и на това основание се ражда проекта за "Общество на народите" - днешното ООН!

Причината да напише тази знаменита книга, нашият умишлено забравен и заличен в исторически план съгражданин, е истинската касапница, видяна от него в световната война и личното му българско решение за съдбата на целия свят. Произведено в България!
А кои сме ние? Авторите на проекта за световен мир с името ООН.
И това сме ние. Лошата новина е, че много "велики народи" безнаказано продължават да ограбват българския гений. И да го заличават, за да не лъснат и без друго голите им задници.
Ние нямаме причина да се срамуваме, господа!

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206427347401500 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!