Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Титаничен Сблъсък! БСП Размаза ГЕРБ в първия ТВ. Дебат! Цветанов Реве на Умряло! Виж Тук:

Борисов и Нинова явно няма да се видят нито на кафе, както „кавалерски“ предложи Винету, нито пък скоро ще влязат в двубой един срещу друг на екрана. 

„Дебат между двамата лидери ще се състои, но ще преценим кога“, извъртя се йезуитски Цветанов, който днес се яви на самостоятелна битка с опонента си полк. Славчо Велков, експерт по сигурността и кандидат от коалиционната листа на БСП.

„Не вярвам дебатът между Нинова и Борисов да се състои, защото вашият лидер панически се страхува да застане лице в лице с госпожа Нинова, заяви Велков. И има защо да се страхува. Защото знае, че въпросите й ще са съкрушителни за него и ГЕРБ, а той без екипа си няма да знае какво да й отговори“.

Припомняме, че от седмица насам Бойко Борисов най позорно бяга от тв. сблъсък с лидерката на БСП Корнелия Нинова. Вместо двамата да застанат един срещу друг, каквато беше подканата на Нинова, Борисов й предложи екипите им от експерти да се сблъскат пред екрана, а той и тя да си пиели кафето отстрани като рефери на „мача“. И когато Нинова се съгласи на експертна среща, но настоя и за втора тв. среща, в която да дебатират само двамата, Борисов, като пълен страхливец се извъртя с аргумента, че „Нинова не му е гадже, за да си прави лични срещи очи в очи с нея“.

Но да се върнем на днешния тв. двубой между гербаджията Цветанов и БСП-експерта Славчо Велков. Нов фронт двамата спорещи си отвориха на тема „битова престъпност“. Цветанов отново се удари в гърдите и обяви, че през следващия си мандат ГЕРБ ще се бори с нея и ще подготви в академията на МВР още 1 000 полицаи, които ще покрият селата. „Сигурен ли сте или хвърляте тук прах в очите на зрителите, засече го Велков. Защо цели два мандата не направихте нищо срещу кражбите и терора в селата? Нали властта беше ваша? Какво ви попречи, че чак сега се загрижихте за пребитите и изнасилени старици, които крадците малтретират за два лева?“, съсече герберските розови обещания Велков.

„Ние първо се погрижихме за организираната престъпност, разбихме бандите на „Наглите“, „Килърите“ и другите големи престъпници“, каза поучително и менторски Цецко. „А къде са арестуваните сега, защо не са в затвора. И защо голяма част от тях вече осъдиха България в Страсбург за неправомерно задържане и нарушени права“, заби го опонента му и Цветанов изпадна в истерия.

„Вие сте узурпирали цялата власт. Ето в момента, аз съм станал в 4 часа, за да дойда в студиото със собствената си кола. И сам съм си купил бензина. Вие обаче сте със служебна. И двамата би трябвало да сме равни, защото сме кандидати за депутати. Само че вие продължавате да използвате държавните средства и привилегии, а ние – собствените си“, заби поредния пирон в ковчега на ГЕРБ, БСП-кандидатът.

„Това, че от ГЕРБ са ми отпуснали кола, не е ваша работа и не ви касае. Нека Нинова ви отпусне пари за коли да ходите по телевизиите“, захили се като ряпа Цветанов и нагло предложи другия път ГЕРБ да поеме средствата за хотел на кандидата от БСП, за да не става толкова рано за тв. участия.

В дебата между двамата, по всеобщото мнение на зрителите, победи Славчо Велков, защото умело засичаше всяка Цветанова лъжа и хвърляше собствените му камъни по неговата глава. А отделно, Великов съумя да изрече и всички онези парещи истини, които хората отдавна искат да чуят.

Логорейните изблици на некадърника Цветан Цветанов оставяме без коментар. Нахалството му да краде непрекъснато от времето на събеседника си – също. Хвърчащите листчета-графики на Цветанов, съставени от герберския соросоиден институт, с които се опитваше да докаже ефективността на герберските политики и напредъка на страната ни обаче бяха удар в десетката, защото нас от Skandalno.net искрено ни разсмяха!!! Няма да питаме и кой, по дяволите, хвърли нещастния самозван физкултурник и специалист по нищо Цецко да дискутира темите за сигурността на България с уважавания специалист по сигурността полковник Славчо Велков.

Защото истината е една: Грижата на ГЕРБ за народа се усеща само по време на предизборните им кампании… А после се свива само до грижа за партията и нейните висши функционери и олигархичните им кръгове.

Наглост е да говориш, че ще се бориш с битовата престъпност, след като седем години на власт не си си мръднал пръста да го направиш. А тя, битовата престъпност, междувременно се е увеличила тройно. А и как да подгониш ромите, които са ти основните избиратели?

Безумно е да твърдиш, че си разбил тежко-престъпни групировки, когато 90 % от арестуваните членове на тези банди вече си се разхождат на свобода, а някои от тях дори съдят държавата в Страсбург за нарушени граждански и човешки права!

Нахално и безочливо е да си подал оставка, а държавните коли да са в твоя автопарк, пък експремиерът да ходи и с група юнаци за охрана, заплатени от нашите данъци. Защо никой не охранява другите лидери на партии? С какво ГЕРБ е по-различна?

Ясно е с какво: ГЕРБ се държат така, сякаш са сдали властта само за малко и скоро пак ще ни яхнат. А междувременно обръчите им от фирми, обхванали като октопод цялата държава, работят на пълна пара, парите се стичат в партийната каса. С тия пари ГЕРБ контролират 90 процента от социологическите агенции, политолозите и медиите, в които се пише и говори само за Борисов. А ако се спомене името на някой опозиционер, то е само за да бъде наклепан, унизен и смачкан.

За всяка смяна на техен корумпиран и тотално зависим от службите областен управител или полицейски шеф реват до небесата и крещят, че се правели политически чистки. Санким ГЕРБ не помнят, че когато през 2009 г. взеха властта, смениха всичко и всички в държавата и областните управи – от министър до чистачка?

След като има служебно правителство, което управлява страната, то има пълното право да сменя всеки, който е политически зависим от партията, която го е назначила и доказано може да влияе на изборите в полза на своята партия.

Особено нелепи бяха случаите, когато бяха сменени областни управители, защото са се кандидатирали за депутати и няма кой да изпълнява задълженията им до 26 март, защото по закон са в отпуск. Би било ненормално да им се пазят местата, а екипите им в общините да работят за тях и ГЕРБ.

Пропуснахме да споменем, че ГЕРБ всъщност си отива! И това личи, ако щете, и по паническите им и хаотични действия напоследък.

Цветанов се сетил сега да бори престъпността. Борисов е зациклил в прословутото си саниране и магистрали и плюе като картечница коя от коя по-инфантилни лъжи по Корнелия Нинова.

В последното социологическо проучване БСП води на ГЕРБ с двойно по-голям резултат, което накара останалите платени социолози да млъкнат и да подвият опашки. Защото а са тръгнали да лъжат срещу истината – а им се е срутил бизнеса. Живота след ГЕРБ продължава! Нали така? И пак ще трябва да се хранят.

Тук там Десислава Атанасова и Цвета Караянчева стрелят напосоки по служебното правителство, а Винету вади дядо си от гроба (сега вади онзи- антикомуниста, щото Борисов има и дядо-комунист. Но него го вади в други случаи- б.р.) и плаши, че комунизмът се завръща и ще стане като в Румъния.

Само че ние нямаме нищо против да стане като в Румъния.

Там се живее по-спокойно, корупцията е сведена до минимум, престъпниците са в затвора, заплатите са по-високи, а цените по-ниски.

И най-важното!

Там ги няма Борисов и ГЕРБаджийската му крадлива мафиотска банда! Да, в Румъния със сигурност е по-добре! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!