Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"В България не е имало комунизъм." Чуете ли това твърдение от някого, независимо дали ви е симпатичен или не, направо го зачеркнете от списъка на българите. Това не са българи.

Недялко Йорданов: "В България не е имало комунизъм."

Ето ви един образец на "опорна точка"! Чуете ли това твърдение от някого, независимо дали ви е симпатичен или не, направо го зачеркнете от списъка на българите. Това не са българи. Причината е повече от ясна за всеки мислещ човек. В Конституцията на НРБ е записано ясно и недвусмислено, че ръководната роля в държавата е на Българската Комунистическа Парития /днес носи името БСП, която се извини и целуна ДПС на Орлов мост, но никога не се разграничи от терористичната организация БКП/.

Как са се наричали членовете на БКП, които по Конституция, са имали пълна власт в родината ни? Комунисти, нали!? В България по-голямата част от населението е била принуждавана да бъдат комунисти заради привилегии, които следват само след това. Давам ви пример, за да разберете какви лицемерни и нечистоплътни изроди са тия. Всеки курсант, който завърши военното училище, получава пагони за придобито първо военно звание "лейтенант". Заедно с пагоните му се връчва и партийна книжка на БКП, защото без нея той няма нито шанс за кариерно развитие. И по тази схема всички български военни станаха комунисти. Искат или не! Навсякъде в държавата ни е било същото.

И така. Всички са КОМУНИСТИ, удостоверени с КОМУНИСТИЧЕСКИ партиен билет, приемат се и се изпълняват КОМУНИСТИЧЕСКИ тезиси на партийни конференции, разстрелват се без съд и присъда хора, които се обявяват за врагове на КОМУНИЗМА, имаш кариера и живот само ако си КОМУНИСТ! Но за нашите днешни боклуци и предатели, комунизъм не е имало!?

Да, в България не е реализирана идеята за пълно изграждане на комунистическа държава. Това е съвсем различно нещо. И добре, че не е изграден комунизъм, защото си представям как щеше да изглежда нещо, което не съществува на планетата, но има хора които го изповядват. Точно заради този ужасяващ факт, самият Сталин /изявен сатрап/ се е намесвал не веднъж, за да спре касапниците на българските комунисти срещу собствения им народ. Представяте ли си какво са вършели те, за да впечатлят с мащабите си самия главорез?
А днес ни учат на демокрация. Същите изроди....

Николай Марков, Фейсбук :: https://www.facebook.com/

Били сме демократична държава? Демокрацията била виновна за ограбването на държавата?

Уважаеми идиоти,
Има ли възможен начин, по който вие да разберете с бетонните си празни глави, че в България има действащ закон, с който комунизма е обявен за престъпен режим? Престъпен. Това не са свободни съчинения, а реално призната криминална същност на комунизма, от Народно събрание на Република България! Какво трябва да ви се каже или покаже повече, за да осъзнаете, че криминалните престъпления извършени под политически чадър не е идеологическа битка, а реално обвинение срещу конкретни лица участвали или помагали за извършване на криминални деяния.

Как да ви обясня, че само "по донос" са извършвани хиляди смъртни присъди, повечето от тях по криминален начин - без съд и присъда. Какви думи да употребя, за да чуят ушите ви елементарен звук? Не разбирате ли, че между хилядите избити българи има и ваши деди, бащи и прочее праведници. Как е възможно след повече от четвърт век след "промените" Народното събрание, държавната власт, бизнеса, банките и прочее, да са изпълнени с лица, с принадлежност към комунистическите служби за репресия, и с техните деца и внуци?
Каква прошка, господа? Това е самоубийство от малодушие. Неосъденият престъпник е по-голям престъпник, осъзнайте се...

Николай Марков, Фейсбук 

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!