Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Blife: На кого са тия кости?

На кого са тези кости, пита Левски днес ?

На кого са, Бог да ги прости, знаят ли децата питам за Батак?
Знаят ли за мене, за Ботев и Бенковски, знаят ли Ви питам на кого са тези кости ?
Мълчание и тишина, децата ни мълчат не знаят и за историята ни нехаят, но знаят песни на Азис, Преслава и Николета,  а момчетата без да се срамуват песните на Криско те римуват! Ох, родна реч омайна, сладка, реч на МАМА според Местан, а не татка !
Отхвърлени са родовите песни и фолклор, чалгата превзе фолклора, хвърлят се гюбеци в час по музика и в кафенета, навсякъде се вдигат нови минарета !
Българското май е забранено, а тук в страната на власт са турчолята и стана като времето на съжителството – съжителстваме с мигранти, далеч за стабилност и те не са гаранти, кръвен данък имаме и днес децата ни през терминала заминават и да се върнат няма !
Пак сме роби, данъци дали на Бея или на хазната все са непосилни за нас раята, рая казвам, защото да си Българин е долно днес, долно е, защото сме най-долу в социалната йерархия като цигани и мигранти получават социални стимули и дажби от хазната като пак ще трябва да напълни тук раята !
На кого са тези кости, за курбан са били заклани, за да гледаме и днес как турчин коли и беси над бащино ми огнище!
Днешни политици с български имена, но са гяури за своят господар като продават нашата родина за да са във властта с гласовете на ДПС и онази нова гаДОСТ и как така турците говорят за човешки свободи и права, толерантност и европейски ценности сега, а за Българите тези думи не важат като в онова време сме на робство, но днес е забранена тази дума, че било съжителстване и присъствие, не било то Иго дори Българи и Турци си пиели кафето и били щастливи, пишат в учебниците днес !
На кого са тези кости питам днес?

Забравили сме заветите на Дякон Левски, забравили сме за Руските солдати и наши опълченци кой е бил най-големият ни враг и срещу кого толкоз кръв се е проляла!
Забравили сме за братските могили, в които са погребани хиляди съдби на войни тук дошли да се бият за нашата свобода, а днес шепа политици ни продадоха на хората на падишаха !
Господа политици, забравихте ли на кого са тези кости ?
Знаете, но така Ви изнася, защото сте се продали на хората на падишаха !
Но ние помним на кого са тези кости и сме длъжни да го предадем на идните след нас и да кажем историята за руско-турската война и кого е освободил, и кой е бил поробител, и кой освободител !
Не ще дадем днес вярата си в Бога на тези дето ги внасяте в страната разни джихадисти и терористи, всякакви войни на Аллаха !
Стройте лагери за тях на земя напоена с кръв юнашка !
По времето на Комунизма Българи и Турци живяха в сговор, но днес ни скарвате за да имате в парламента кворум !
Един ден  обаче под някой хълм може да са вашите кости и няма да има някой като мен да пита на кого са тия кости ?
Време е да спрем да се делим, а да изхвърлим политическата класа дето ни дели на всякакви по етнос и религия, на леви и десни и на какви ли не, а истинската разлика е на  народа и онези с НСО охрана !
От кого се боят ли, да Ви кажа право – от нас, че може да ги пита някой на кого са тези кости и да стане като в Батак, но този път с обратен знак !
Време е за национално обединение и спасение на страната, гответе се за опълчение, че скоро ще започнат на Местан уроците по вероучение !

Източник: Blife.eu 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!