Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лицемерието на Цветанов и ромите +ЗАБРАНЕНОТО ВИДЕО

ГЕРБ Цветанов и ромите заедно в един престъпен конгломерат!
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който ръководеше полицията три години в първия мандат на ГЕРБ, а във втория бе председател на вътрешната комисия в парламента, откри, че телефонните измами вземат главоломни размери. „До момента хората са ощетени с 6.7 млн. лв.“, пресметна той, докато представяше програмата на ГЕРБ в сектор „Сигурност.“ Допреди месец вътрешното министерство се управляваше от ГЕРБ и отговорността за размерите на престъпността всъщност е негова, но за това не стана дума на форума.
Цветанов, който беше съден по 4 дела и те приключиха без осъдителна присъда за него, не пропусна да коментира работата на съда, като посочи, че ефективните присъди са 31%, което не било достатъчно. „Убеден съм, че тук има рецидив. В момента говорим за 4.3 млн. лв. през 2013 г. и сега за 6.7 млн. лв. Тук трябва да се търси някакво подобрение“, обясни той.
Засилване на превантивната дейност срещу престъпността бе друг акцент от представянето на Цветанов. За същото говореше и Румяна Бъчварова. Преди месеци тя твърдеше, че са набелязани над 100 мерки заедно с общините, които така и не станаха известни. Друга инициатива срещу битовата престъпност бе увеличаване на полицаите в по-малките населени места. Десетина дни след като пое властта, служебният министър заяви, че това няма как да стане.
„Образованието ще подпомогне превенцията. 2020 г. на трудовия пазар ромите ще бъдат над 17%“, алармира Цветанов. Той отново лансира идеята си в училищата да се въведат тестове за наркотици. Според него употреба на дрога е нараснала драстично сред подрастващите.
ОТБОЙ
„Присъствието на първите места в една листа не е единствената форма на живот“, каза бившият министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Тя е едва осма в една от софийските листи на ГЕРБ и това предизвика въпроси. „Имах много труден ресор и нужда от известна пауза. Даже моето предложение беше да не бъда в листите. Мисля, че в този момент има други възможности, по които мога да се съсредоточа и да работя“, каза Бъчварова. „Румяна Бъчварова винаги е била до мен, е и ще бъде. Как и по какъв начин подреждам листите и моите планове, не ви касаят“, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: segabg.com
Ние ще Blife.eu добавим, че най-големите измами свързани с телефони са именно създадени от Цветан Цветанов ! Именно „това не е за телефона” идва като нарицателно, че Ви подслушват и после ще Ви шантажират от времето на неговото управление на МВР !

Лицемерието на Цветан Цветанов е огромно, а именно АЛО АЛО измамите се въртят необезпокоявано от Ромите, но МВР не направи нищо до сега !
Напротив, знаят се клановете, които правят измамите в страната и нищо! Снимаха се репортажи какви къщи имат в Първомай, но всичко се потулваше, защото имат полицейски чадър и все пак това е основният електорат на ГЕРБ !
Цветанов привика всички Ромски Босове и се разбраха не само да им вървят далаверите с ало измамите, но дори им се даде и контрабандните цигари и така необезпокоявани си въртяха и джебчийски бизнес – например клановете от Игнатиево, Варненско, а после на изборите 95,95% гласували за ГЕРБ ! Много е лицемерно тава, че тези които стимулираха ромската безнаказаност и престъпност да говорят днес за престъпността в сектор сигурността, а нали този хаос и несигурност в страната е създаден от тях самите ! От времето на Цветанов, че до наши дни се появиха наркодилъри покрай училищата и после определени полицейски групи контролирайки най-доходоносният бизнес за касите на ГЕРБ и не само това, а колко родители попаднаха в капанът на децата си да бъдат рекетирани и шантажирани от ченгетата на Цветанов заради децата си, КОЛКО СА ?
Днес виждаме едно осрано мълчаливо поведение на този, който поучаваше от трибуната на Народното Събрание и дори от там издаваше присъди, но не престъпниците, а на политическите си опоненти, а после бяха арестувани и от пресата заклеймявани като бандити !
За дългогодишното управление на ГЕРБ и Цветан Цветанов в системата на МВР кажете има ли заловен истински престъпник ? Няма, НЯМА И ДА ИМА !
Защото „гарван на гарвану око не вади“, а Мафията и ГЕРБ са като скачени съдове !
Когато СИК влезе в МВР народа нямаше на кого да се оплачи ! ВЪПРОСЪТ Е СЛЕД КАТО ЗНАЕМ КОЙ Е ИДИОЛОГЪТ НА ТАЗИ МАФИЯ ЗАЩО Е НА СВОБОДА И НЕ Е СЪДЕН В МОМЕНТА ? ИЛИ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ЗАСТИГАТ ЗЕМНИТЕ ЗАКОНИ ГИ ЗАСТИГАТ БОЖИИТЕ !


http://blife.eu/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!