Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие: СОЦИОЛОЗИТЕ ЛЪЖАТ, че 40% от българите още не знаели за кого ще гласуват! Вижте Защо! ИСТИНАТА Е БРУТАЛНА! Виж Тук:

Месец преди извънредните парламентарни избори у нас се оказва, че над 40 % от българите нямали представа за кого ще гласуват!

В това се опитват да ни убедят социолози от всичките, до една купени, агенции, които всяка сутрин се появяват по телевизията и припяват на ум „Жетва е сега, снасяйте партии!“

И изуменият български зрител гледа, пули се и не вярва ни на очите, ни на ушите си: Обясняват му, че бил толкова неориентиран, че не знаел за кого да даде гласа си и вероятно щял да се чуди чак докато стигне до урните. А там пък щял да действа на принципа – която бюлетина хване! В това го убеждават социолозите.

Досега, преди всеки избор все е имало едни 6 до 10 % колебаещи се, ама такова пък като днешното – почти половината избиратели да са в шах и мат – никога не е било! И то при положение, че само преди 4 месеца на президентските избори народът твърдо, ясно, категорично, и напълно ориентирано заяви, че не иска повече ГЕРБ!

Истинската причина за внезапната амнезия, колебливост, разсеяност и пълна шизофрения на избирателите обаче се крие до голяма степен в самите социолози. Те са получили едни пачки, при това сериозни, от Борисов и хората му и до последно ще повтарят като папагали, че ГЕРБ и БСП са с равни шансове и се гонят по предизборната писта. Бесепарските агенции, като тази на Червен Кольо, пък са взели едни пари от левите формации, но тъй като са крайно недостатъчни, те нямат нищо против да си коригират малко резултатите в полза на ГЕРБ ако същите платят и на тях подобаващо. Всички знаем, че в момента ГЕРБ дават най-много пари, защото за 8 години в управлението напълниха черните си каси до пръсване.

Даваме само един пример за платено-угодническото поведение на социолозите: Само преди 15 дни всички социолози на републиката вкупом даваха висок процент на подкрепа за Патриотите. Седмица по-късно изведнъж дружно намалиха рейтинга им. И когато се стигна до абсурда да паднат от 10 на 4 процента. Каракачанов и дружина се сетиха и моментално поправиха грешката си с договорите по проучванията. Наляха едни пари на социологическите агенции и пак се върнаха в играта. Само дето сега подкрепата за тях е 8 %. Явно малко са си платили.

Голямо заиграване падна и с Марешки. Докато беше любимец на социолозите и те го бяха поставили като трета политическа сила, той изведнъж падна до пета и го изпревари дори ДПС.

Ами плащай си бе, Марешки! Какво чакаш? Само с евтини бензин и лекарства не става…

Всъщност за „внезапната аполитичност и летаргия“, която според социолозите е обхванала електората, си има и още една, невидима причина. А тя е следната: Реалните резултати са коренно различни от обявяваните. БСП води на ГЕРБ с много на малко! Но никоя от агенциите не смее да ги оповести. Едните си траят, защото са им платили да мълчат, а другите, защото чакат да получат още пари.

И продължават с бръщолевенията от типа: силите са изравнени, борбата е на две писти, електоралните нагласи се менят… и още куп „открития“ от типа „шикалкавене“ и „ментарджийство“.

В ЕС например отдавна знаят, че в България ще спечелят БСП и вече кроят подли сценарии за саботажи, като румънския, който апропо не успя. Соросоидите у нас също са наясно кой ще спечели и именно затова от седмици насам се заканват, че ще стартират поредица от протести. Как така се организира бунт, без да са излезли резултатите? Много просто- резултатите се знаят отдавна и те са съкрушителни за ГЕРБ и дясното въобще. Напред излизат социалистите, които може да съберат и 50 % подкрепа.

Само родните социолози преливат от пусто в празно и чак са започнали да изчисляват процентите на Светльо Витков и Луиза Григорова, която пък се хвърли на врата на „Да, България“. Стигна се и дотам, че Татяна Дончева внезапно получи 20 процента подкрепа от… социолозите, разбира се! Друг едва ли би й дал гласа си.

На нас от Skandalno.net само едно не ни е ясно: За толкова години социологическите агенции и техните поръчители-плащачи не разбраха ли, че народът не им вярва!

Не можем да проумеем и нахалството на съответните анкетьори на общественото мнение да заявят, че 40 процента от населението у нас било аполитично и тотално безразлично към това кой ще го управлява.

Не е нужно да правите скъпи проучвания, господа стъкмисти.

Само погледнете форумите под всяка новина за изборите и картинката ще ви се изясни.

Българите масово се вълнуват от политика, защото усещат, че този път изборът им ще е решаващ за това ще я има ли България, или губим държавата си! И определено не желаят да гледат повече нахалната, безпардонна и шизофренична физиономия на Борисов, Бащицата, Спасителя, новият Левски, Винету и Бай Х*й на телевизионния екран и най-вече в управлението! А с него и старите му изтъркани от лъжи и преяли от корупция министри, които са кацнали начело на всички листи.

И тези 40 % „колебаещи се и неориентирани души“, които съществуват само в главите на социолозите, всъщност много добре знаят как ще гласуват.

Друг е въпросът, че истината ще докара нервна криза на сума ти олигарси, крадци, обръчи от фирми и лапачи… и най-вече на Бащицата.

Но Москов му е приятел.

Ще му вземе отпечатъка и ще го лекува.

По всички правила на здравната ИМ реформа! Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!