Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цялата истина за Вапцаров

Зная наизуст почти всички стихове на Вапцаров! Надявам се, да си правите някакви разумни изводи. Нека, обаче, продължим с обучението в изговаряне на цялата истина, и добавим към образа на поета още нещо. Например фактът, че Вапцаров е разстрелян в разгара на Втората световна война т.е. по военновременен закон, който се отнася за всички граждани, не само за него.
Еманацията на момчешката глупост не е антифашистката му позиция. Има много антифашисти, включително и такива с осъдителни присъди, които не са "разстрел", нито са разстреляни. Съществуват веществени доказателства - документи, разписки и прочее, подписани лично от него, които доказват безспорно, че е получавал пари за подривна антидържавна дейност. Не "антифашистка"!
Истинската държавна измяна на Вапцаров, скрита в платената логорея на български комунистически учени от всякакъв вид, учители в средното и висше образование, както и на широк кръг днешни български лумпени, е личното му решение за включване към изпълнението на Коминтерновското решение за "мекедонизма"!!! Схващате ли разликата?

Едно е да си антифашист, съвсем друго е да работиш за специален проект на чужда държава, която има за цел да откъсне територии от твоята държава, и на практика е причина за физическото ликвидиране на хиляди български граждани, отказали да се наричат македонци. Организирано отвън масово клане на българи, с цел изкуствено създаване на "македонска нация"!? Одобрявате ли това Съветско решение?
Ако наистина съзнавате какво ви казвам, продължавате ли да твърдите, че разстрелът на Никола Вапцаров не е справедлив, само защото всички го харесваме като поет? Ако не ви стигат силите да ми отговорите като истински българи, може да замълчите и тихо да изгниете в черупките си...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206400777217262 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!