Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Целият свят трябва да узнае истината за случилото се в Украйна - Онези, които свалиха Янукович, сега се опитват да отстранят Тръмп

Шилеровият институт проведе акции в три американски града за запознаване на американците с реалната ситуация в Украйна, съобщи "Комсомолская правда" в петък (24 февруари). 

В Ню Йорк, Бостън и Хюстън участниците в мероприятието раздаваха на минувачите листовки, в които се обяснява, че смяната на властта в Киев е осъществена с непосредствената подкрепа на милиардера Джордж Сорос и администрацията на 44-ия президент на САЩ Барак Обама. 

Както заяви представителят на организаторите Даян Сър, цитирана от ТАСС, целият свят трябва да узнае истината за случилото се в Украйна преди три години. Според нея хората, свалили законно избрания президент на страната Виктор Янукович, сега се опитват да отстранят от власт и новия американски президент Доналд Тръмп. 


Това не е първата публична акция на Шилеровия институт. В края на декември миналата година активистите изпълниха руския химн пред входа на руското консулство в Ню Йорк в памет на загиналите в катастрофата на Ту-154. 

Източник: Руски дневник 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!