Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българи бранят бащин край, майкопродавци ги хулят

От д-р Илия Илиев

А трябва ли да заменим църковните камбани с дървени клепала да не се смущават правоверните „бежанци“

Спирането на нашественици е справедливо, несправедливо е изпълнението на вредни за хората разпоредби и закони

Скандали с „бежанци“ забълбукаха в различни селища на станата. В Елин Пелин жителите с остър тон заявиха на възрастно семейство сирийци, че не ги притесняват особено самите те, но желаят да се предпазят от много други, които биха дошли след тях.

„Войната дойде у нас“, казваха елинпелинчани, излезли пред общината. Кметът ги чу и отказа да издаде документи и да настани това семейство въпреки получения хуманитарен бежански статут.

Веднага се разнесе мултикултурен вой откъм кривозащитната и соросоидната общност и в обхванатите от либерални страсти медии. Аууу, какви зли хора са елинпелинчани, въх, колко зли са хората там! И те, и кметът им Ивайло Симеонов немедлено да бъдат озаптени и да приласкаят горките Фатима и Фахим, да ги интегрират скоростно! Заваляха и дежурните обидни обобщения по адрес на българите от страна на „умните и красивите“ майкопродавци – нехуманни, груби, примитивни, негостолюбиви и тям подобни.

Тези дни в Широка лъка хората от местното население отказаха да приемат две афганистански деца, после се оказа, че едното си е пълнолетно. Оттогава те са били местени в други четири града, но и там не ги искали. И вместо да се вдигне всеобщ протест срещу разградените граници на отечеството и най-категорично да поиска плътното затваряне на всички пролуки за чуждото и очевидно недобронамерено нашествие, обществото умишлено се заглавичква с лицемерни поплаци за абстрактен морал и Ония ценности, подменили вечните човешки добродетели .

Българите в случая проявяват инстинкт за самосъхранение, опитват се да бранят бащин край, родната земя за децата и внуците си. Никой няма право да ги съди за това, защото реагират по повод напълно реални заплахи и не се поддават на зловредни манипулации. Хуманността не е чужда на българите, клевета е обратното. Тя обаче има различни форми и размери, а за тях хулителите ни старателно избягват да говорят. Защото ще лъснат либералното лицемерие и опитите да се налагат единствено верни рецепти.

Самите пришълци в огромен процент съвсем не желаят да се задържат у нас, устремени са да отидат Там, при дебелите социалки. Същевременно от нас се иска да не ги пускаме, да ги държим насила в селища, където въобще не ги щат! Е, нали по либералната логика трябва да имат свобода на движението, защо да ги спираме и едновременно да ни сочат с пръст, че сме тъмни балканци? Как насила да ги интегрираме, та това е абсурдна задача!

Същевременно у нас има протести на майки с увреждания. Уж бяха приети решения в парламента за увеличаване на парите за отглеждането на техните тежко болни деца, социалното министерство наскоро призна, че за почти половината деца увеличението се оказва намаление. А имаше случай чиновник да нарича майките им „кухи лейки“. Колко да отделяме за „бежанци“ от крайно скромните си ресурси?

Ние не сме разрушавали страните и домовете на тези хора, съчувстваме на страданията им, но да се грижат за тях онези, които сториха онези злодейства. Знае се точно кои са, да ги приберат или да възстановят щетите. Обаче същите и не мислят да го правят, плащат на туземните кривозащитници да ни внушават вини и задължения. Израел напълно се е заградил за бежанци от съпределна Сирия, но от него т.нар. международна общност не изисква хуманност, малка страна бил. А България в пъти по-голяма ли е или е по-богата, при това дори не граничи със Сирия?

Как така „бежанците“ имат да плащат на трафиканти по 10-20 и повече хиляди долари и евро, а като се промъкнат у нас, се оказват бедни и остават на хуманитарна издръжка? Няма съмнение, че от доста време са създавани условията за формиране на нашествие от Афганистан и Пакистан, от Северна и Централна Африка към Европа с цел разводняване на националните държави и създаване на трайни вражди сред приемащите нации. Те полагат усилия да се противопоставят, свещено право е да го правим и ние.

Неее, бучат пределните човеколюбци, право нямате да не ги искате, да не ги настанявате в селищата си, щом са им дали бежански статут! Можем, разбира се, защото спирането на нашественици е справедливо, а изпълнението на вредни за хората разпоредби и дори закони е несправедливо! Според „красивите и умните“ може незаконно да се окупират университети, да се блокират улици и пътища, да се бесува с месеци на централни площади, щом го правят те с подкрепата на чужди посланици. Обаче съскат и фучат срещу несравнимо повече българи, ако те се обявят против увреждащи интересите им властови актове.

Истерясват глобалистите зад океана – либералният тоталитаризъм на непеошниците в Европа и у нас таман да се възцари на планетата, обаче вече се пропука и е на път да се срине. Ужас! По-добре мюсюлманска вълна да ни залее, България да погине, българите да изпукат, но те да са на издръжка и пред копанята. Да не слизат от измисления си подиум, от който да определят кое е Добро и кое Зло; кои са праведните и кои виновните; кои са отворените и прогресивните, а кои са затворени в грехове като ксенофобия, расизъм, нетолерантност, хомофобия и прочие наказуеми поведения, дори думи и мисли.

Истината е една – социалното и консервативното имат място само обвити в либерализъм. Родолюбието и патриотизмът са национализъм, а той е популизъм, който стои редом с нацизма и фашизма. Още една малка стъпка и носителите им ще бъдат обявени за изтребване, за да няма патриоти и родолюбци, народ и родина, а само индивиди, консуматори на стоки върху някаква територия. Дотогава може да наложат да се заменят църковните камбани с дървени клепала, че да не смущават правоверните „бежанци“.

И от европейска цивилизация няма нужда, мулти-култи от индивиди й е отредената съдба. Обаче ето – според проучване на британския център „Чатъм хаус“ подкрепящите емиграцията от мюсюлмански държави средно са не повече от 20%, а средно 55% от европейските граждани са за забраната й. В Източна Европа процентът е още по-голям, у нас съпротивата видимо нараства. Както и разединението в обществото, моралната криза, захапала политиката и медиите, нахлула във всекидневните отношения. Либералщината няма ресурс да надделее, но ще продължи да се бори за оцеляване поне на отделни запазени острови в обществата и държавите. Не задълго.

https://trud.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!