Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма логика, господа бандити!

Ако веднъж си влязъл под крилото на мафията, в твоята кръв вече тече отрова. Няма лечение, защото докосването до порока не се измива в банята. Никой себеуважаващ се човек не гласува доверие на души, които веднъж са се продали. Подобна проява е признак на ниска вътрешна хигиена и клиентелизъм. Рискът да простиш на предател в името на виртуални цели е чиста проба самоубийство. Във военни години предателите се разстрелват на мига, защото оставени живи те са вечните палачи на достойните войници.

Гледам право в очите лицата на Радан и Христо Иванов. Чувам броят на ударите на сърцата им и лично съм убеден в аритмията. Виждам и онези усмивки, които днес са скрити, но до вчера те бяха върху техните лица, обърнати поклоннически към политическия порок Борисов. Грозна гледка на възход и падение проявени от ниска политическа култура и грандиозна алчност. Да, алчност и това е факт, а не мое предположение.

Мафията в България преминава през почти всички политически субекти и представлява стройна система от конкретни лица, идеи и практики, които се извършват чрез тялото на държавата!!! Тялото на нашата държава, не на тяхната. Те са престъпници и нямат право да живеят като свободни граждани, защото само реализираната справедливост е гаранция на обществения договор наречен държава. Нищо друго. 
.........................................................................
Днес никой от нас няма усещане за справедливост и няма логика политиците да имат усещане за стабилност!!! 
...........................................................................
Няма логика, господа бандити! Единствената напълно демократична такава е буквално да горите в пъкъла със стоварен върху главите ви наказателен закон, защото заради вашето опустошение на държавата и мизерията, която произвеждате вие на практика убивате всеки ден по 380 български граждани. Всички до един умират като кучета по недостоен начин! Недостоен. А недостойните в действителност сте самите вие. И, моля, не превръщайте политиката във ваши бронирани жилетки...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!