Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ планират зони за сигурност в Сирия, за да се сложи край на големия бежански поток на Запад - Меркел: Ислямът не е източник на тероризъм

Меркел: Ислямът не е източник на тероризъм

Джордж Сорос: Аз създадох Меркел

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Доналд Тръмп заяви, че остава привърженик на НАТО, но отбеляза, че много страни-членки „не си плащат сметките“, предава БГНЕС.
 
„Трябва да игнорираме изтощителното ехо на вчерашните войни. Водим битки, които повече не ни помагат, водим битки, в които други хора не се държат честно с нас. Аз съм привърженик на НАТО, но много страни в НАТО, които ние защитаваме, много богати страни, не си плащат сметките. Те трябва да ни помогнат“, изтъкнал американският президент в реч пред свои привърженици в град Мелбърн, щата Флорида. Речта му бе излъчена по американските телевизии.
 
„Повече няма да се обвързваме с подходи на миналото, повече няма да слушаме онези, които не могат да донесат нищо друго, освен провал. Новите обстоятелства изискват нови решения“, посочи президентът, без да уточни какво има пред вид. САЩ планират зони за сигурност в Сирия, за да се сложи край на големия бежански поток на Запад, заяви още Доналд Тръмп. „Това, което искам да направя, е да се създадат зони за сигурност в Сирия и на други места, за да могат те (местното население) да остават там и да живеят безопасност. Ние ще създадем зони за безопасност. Ще направим така, че страните от залива (Персийския) да платят за това“, посочи американският президент в реч пред свои привърженици в град Мелбърн, щата Флорида.
 

Тръмп заяви още, че иска да реализира тези планове, за да не се налага „да бъдат приемани огромен брой, десетки хиляди хора“. „Ние не знаем нищо за тези хора“, добави държавният глава. При това той увери, че новото американско правителство иска в страната да пристигат мигранти. „Ние искаме да идват при нас. Но ние искаме да виждаме онези, които ни обичат, които... уважават нашите традиции“, изтъкна Доналд Тръмп. Той също се закани на медиите и заяви, че онези от тях, които публикуват материали, несъответстващи на действителността, ще понесат отговорност.

„Медиите са голям проблем, те са част от една корумпирана система. Няма да позволя медиите, които лъжат, да останат безнаказани. Те гонят собствени цели, които не съвпадат с вашите“, изтъкнал още Тръмп. Държавният глава смята, че „безчестните медии не искат да казват истината“. Той обяви също, че ще се обръща към своите привърженици без тяхното посредничество.

Последните дни президентът критикуваше водещите американски телевизии, а също вестник „Ню Йорк таймс“, че тиражират лъжливи новини, включително за оставката на президентския помощник по националната сигурност Майкъл Флин. Той посочил, че новините се базират на изтичане на информация, което е незаконно.

http://epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!