Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мислете за България, защото тя си няма никого...

Някои хора започнаха да ме дразнят с вродената им сервилност, която представят по хлапашки начини! Затова ще бъда кратък и ясен.
Не Русия помага на България, а ние помагаме днес на Русия! Толкова много им помагаме, че сме на крачка да бъдем буквално изритани в открития Космос. Съвсем заслужено. Вярвате или не, това е истинското ни положение и сме на една крачка за да го усетите на гърба си! Зная, че е трудно да се разбере как точно помагаме, но и не може да се говори съвсем открито. Времената са сложни. Българската официална власт, независимо от кои политически партии е избрана, продължава да води умела, правилна и зряла политика спрямо Русия. Не защото българите ги е страх от ракети, калашници и прочее глупости на незрели хора, а заради последователна, целенасочена и исторически обоснована политика на баланс и взаимни интереси. Не се вживявайте в "изцепките" на наши длъжностни лица, защото и те са контролирани от когото трябва.

Не тъгувайте за Русия! Тя има достатъчно на брой приятели по света, които я разбират повече, отколкото се разбира самата тя понякога. Включително се разбира напълно и от днешните й врагове, ако въобще може да се говори за истински такива.
Мислете за България, защото тя си няма никого...

...

Белият дом: "Доналд Тръмп очаква Русия да върне Крим на Украйна."

След тежък полет до Луната, американския президент се приземи на планетата Земя. В денят на влюбените, приключи любовта на българските русофили към него. До вчера хвалебствия, от утре Бог да му е на помощ! Ако на Твореца му остане малко време, да погледне и към България, че живи изгоряхме от страстна любов на завършени идиоти, в която и да е посока. И никога към България!

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!