Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политиците ви лъжат! Всички. Реално сме само 4.5 млн., от които 3 млн. ще изчезнат в близките 15 години!

Жалката истина за България: Пенсионерите с 200 лв. пенсия, майките с 40 лв. детски, а непълнолетните роми с деца по 1400 лв.!

Политиците ви лъжат! Всички.

България не е малка държава. Това е лъжа и си запишете думите ми върху камък.

Чуете ли политик да изрича тези слова, просто го заличете в съзнанието си и никога не гласувайте за партии които представлява. Според съвременната европейска категоризация ние сме средно голяма държава!

Като такава, сме на едно от най-стратегическите места в цяла Европа. Няма да пояснявам защо тук, но го имайте предвид. Освен всичко сме ключът за мир на Балканския полуостров!

България е предназначена за живеене на около 17 милиона човека, съвсем спокойно.

Днес реално сме само 4.5 милиона, от които 3 милиона ще изчезнат в близките 15 години. От тях с реално българско самосъзнание ще се родят едва 20 процента.

България ще оцелее, но българите ще станат паритет с два други етноса, подобно на Македония. Това положение се нарича „мат с пешката“. Има решение!

Политиците ви лъжат, аз ви казвам истината и не желая да съм политик. Имам далеч по-високи цели…

...

Краткият ни живот на земята поднесе пред очите и разумът ми уникални възможности! Ако всеки един от вас, може да види през моите очи политици на които се възхищава без грим, костюм и луксозна лимузина, повярвайте ми, ще се погнусите от себе си. И в знак на осъзнат личен протест, ще се самоубиете! По обективни причини няма как да докажа думите си и ще се наложи да изгледам търпеливо, за пореден път и без излишни емоции предстоящия Армагедон...

...

До миналата седмица Владислав Горанов /ОПГ ГЕРБ/ ни досаждаше през ден по телевизиите! От тази седмица лицето-досада е пред очите ни всеки ден. Ще ви кажа с две изречения най-важното, което ни съобщи Пеевски днес.

1. Докато той е бил министър в мафиотското сдружение, България се била превърнала в икономически смисъл, в Германия. До тук добре, ще го преживеем.

2. След пълен управленски мандат на която и да е власт, единственото възможно увеличение на пенсиите е с 20% за четири години. Това прави 8-10 български лева на година! Точно като в Германия, нали!?

Забрави да каже, че след 50 години пенсиите ще бъдат изравнени със социалните помощи в другите европейски държави. А може би просто знаят добре, че след 20 години, всички пенсионери /около 3 милиона/ ще са в гробищата, а на вратовете на децата и внуците им, ще има заем от 80 милиарда престъпно взети заеми. И това ви казвам съвсем сериозно! А вие продължавайте да гласувате и подкрепяте червени и сини боклуци, както и всички останали политически другари. Те ще ви погребат живи и окото им няма да мигне, а това е само въпрос на време...

Николай Марков, Фейсбук 

Жалката истина за България: Пенсионерите с 200 лв. пенсия, майките с 40 лв. детски, а непълнолетните роми с деца по 1400 лв.!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!