Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ за СЕТА: Не е вярно, че ГМО ще нахлуе у нас, не сме национални предатели

Десислава Атанасова и Димитър Главчев

Депутатка от ГЕРБ не знае правописа

ГЕРБ отвърна на БСП за СЕТА и се разсърди, че депутатите им били наречени „национални предатели“. От партията признаха, че били притеснени, че "госпожа Лъжа" тормози лидера на ПЕС" Сергей Станишев, който се объркал и гласувал за търговското споразумение с Канада, предаде Канал 3.
 
"Свидетели сме на поредния скеч, който специалистите биха нарекли политическо биполярно разстройство. Време е за истината - за националните предатели, за гласуването в ЕП и истината, която трябва българските граждани да чуят. За истината, госпожо Лъжа, е време", закани се Десислава Атанасова, която издигна разпечатка на гласуването. "Може би г-н Станишев не се е объркал, но вероятно не се е объркал и Джони Питела, шеф на групата на европейските социалисти. Или може би е време сега да ги накажете до стената и да им искате обяснения.  

Не било вярно, че щяло да нахлуе у нас ГМО, защото спазването на европейските директиви не отпадало. Това заяви Георг Георгиев на извънреден брифинг на партията. По този повод соцлидерката отново неколкократно бе наречена "госпожа Лъжа", а Десислава Атанасова констатира биполярно разстройство в позициите на БСП.

Налице било поредното разминаване между Корнелия Нинова и Сергей Станишев, заключи Димитър Главчев. Той атакува Нинова, че е прекалила с етикетите, че онези, които са гласували за СЕТА днес в Европарламента са национални предатели, както ги нарече лидерът на БСП. От ГЕРБ също така посочиха, че се съмняват президентът на ПЕС да се е объркал и да е гласувал по техническа грешка "за" СЕТА.

От ГЕРБ обвиниха Нинова в тежка загуба на авторитет, понеже не можела да установи контрол върху партията. Тази жена няма авторитет, няма тежестта да си вкара в ред къщичката и да управлява държавата, отсече Георги Георгиев. "Герджиков в ролята си на смокинов лист размаха червената метла", напомни позицията на ГЕРБ от миналата седмица Десислава Атанасова по повод смяната на областните управители - и новата партида от 7 уволнени губернатори от днес.

Прави се политическата чистка, категорична беше бившата депутатка от ГЕРБ. и прогнозира, че назначените ще са лица, свързани с БСП и НДСВ.

http://epicenter.bg/article/GERB-za-SETA--Ne-e-vyarno--che-GMO-shte-nahlue-u-nas/120600/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!