Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германски вестник: Никога не сме имали толкова войници на границата с Русия, при това – без причина

Според германския вестник Die Neue Rheinische Zeitung пред новия външен министър на Берлин Зигмар Габриел стоят редица съществени проблеми за разрешаване, пише "Фокус".

Част от тях са свързани с балтийските държави и Полша, които според изданието са смущаващи фактори за мира и стабилността в Европа. На канцлера не е трябвало да бъде давана възможност военната машина на НАТО да бъде доведена до границата с Русия, защото никога преди това там не са били разполагани толкова много германски войници. При това без абсолютно никаква основателна причина, коментират от редакцията.

В тази връзка Зигмар Габриел трябва да организира среща с министрите на външните работи на тези страни и руския си колега Сергей Лавров, така че предполагаемата "несигурност" на балтийци и поляци най-накрая да бъде изяснена.

http://epicenter.bg 

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

Шефът на Raiffeisenbank: САЩ ще се борят с Русия до последния европеец

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!