Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наглост: Кунева си уреди за еврокомисар, отказва се от депутатство...

На наивните гласували за Румен Радев им предстои ново много тежко разочарование. Меглена Кунева - символът на продажничество и предаване на националния интерес, е почти 100% сигурно уредила се за свободния пост на еврокомисар. Поради тази причина, тя обяви че няма да се кандидатира за депутат. Така пред Брюксел ще изглежда по-независима фигура. Тук си я знаем, и не може да ни излъже, но еврократите не следят всичко в държавата, и като независима Кунева ще може да се пласира. Иначе, ако мине през Реформаторския блок, ще се появи като поредна кандидатура на ЕНП, и може социалисти и либерали в Европарламента да възнегодуват.

Служебният премиер Герджиков вече започна да "опипва почвата" за номинация на Кунева. Самата тя пък в последните седмици постоянно е в Брюксел да си "опича работата". Крайното решение обаче зависи от президента, който засега е казал, че въпросът с комисаря ще го решава управляващият след изборите.

Въпреки това, про-куневи сили вече водят пропаганда, че губим много време, ще ни отнемат ресора, или дори - ще ни лишат изобщо от еврокомисар. Всичко това се прави, за да се пробута Куневицата, и насред народна омраза, стигаща до 95%, тя да намери спасително гнездо в Европа.

Предстоящата номинация вероятно ще доразруши образа на БСП като някакъв "носител на промяна". След неолибералното правителство и острия завой на Радев към евро-атлантизма, сега само една Кунева им липсва, пратена в Брюксел, с червената бюлетина. Всичкият патриотичен и русофилски вот ще зареже Корнелия, и най-вероятно изобщо няма да гласува...

ГН 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!