Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дифтеткок – най-страшната ваксина

Дифтеткокът е гърмяща смес от клетки дифтерия, тетанус и коклюш. Тази ваксина се инжектира в тялото на детето четири пъти, като се започне от тримесечна възраст. Тя е много болезнена и някои деца реагират с продължителен непрекъснат плач. Дифтеткокът развива най-много усложнения и създава риска от алергични реакции в организма на детето. Тази ваксина е причината за много детски смърти, съдебни искове и много забрани в европейски страни.

Япония и Европа се отказаха от дифтеткока
В началото на 70-те години в Япония от дифтеткок починаха 37 деца. Японците престанаха да инжектират тази ваксина на децата си, след това я пренесоха от бебешката на двегодишна възраст. В резултат Япония то 17-о място в света по детска смъртност се премести на последното място.

През 80-те години там започнаха да ваксинират децата с ваксина против коклюш, което доведе до четирикратно увеличение на синдрома на внезапната детска смъртност в последните 10-12 години.

Подобна ситуация имаше и в Англия, Германия, Холандия. Ваксината срещу коклюш уби и превърна в инвалиди десетки деца, след което населението се отказа от нея. С намаляването броя на ваксинираните се намали броят на болните деца, а там, където ваксината не беше отменена, се увеличиха заболяванията, т.е. ваксината не спаси децата от епидемиите.

Това са факти, които показват, че дифтеткокът е смъртоносна ваксина, в най-добрия случай е просто безполезна и остава в календара на ваксините по някакви причини, изгодни само на фармацевтите, но не и на децата.

Тази ваксина е отровна
Дифтеткокът се нарича не ваксина, а химико-биологичен конгломерат, който съдържа много химически компоненти, вредни за здравето на човека, предизвикващи необратими промени в нервната система, поразяващи клетките на бъбреците и главния мозък; ако те попаднат в стомаха, предизвикват рак. Всичките химикали превръщат ваксината в най-опасната; тя предизвиква аутизъм и парализа у децата. Малко хора знаят този факт и разбират колко е опасна ваксината, когато дойде бедата при тях.

Освен клетки коклюш, този препарат е опасен с живачноорганичния пестицид, който се нарича мертиолат или тиомерсал, който се използва като консервант; освен това ваксината съдържа и формалдехид; тези отрови са в такива количества, че могат да отровят организма на малкото човече.

Мертиолатът не се извежда от организма, натрупва се в нервната тъкан и в съчетание с алуминиевия хидроокис токсичността му се увеличава десетки пъти.

Полза или риск?
По данни, признати от Световната здравна организация, ваксинирането с дифтеткок предизвиква стабилни мозъчни нарушения, различни неврологични спазми, включително и смърт.

През 70-те години шведски учени доказаха пряката връзка с ваксината дифтеткок и енцефалопатиите. Учените решиха, че ползата от ваксината не си струва риска. Въпреки забраната на ваксината в много страни, Щатите продължават да я произвеждат и да я продават на страни от третия свят, въпреки че самите те са се отказали от нея.

Какви усложнения може да предизвика дифтеткокът
Огромни гнойни тумори на кожата, поражение на нервната система, ставите, стомашно-чревния тракт, сърцето, различни алергични реакции, астма, диабет, туберкулоза, хепатит, анафиластичен шок, внезапна смърт. Ваксинирането по времето на епидемии от други болести може да доведе до летален изход.

Струва ли си, опасявайки се от епидемии от коклюш, да се вкарва в организма на детето опасната доза от болестотворни клетки и токсични вещества, като по този начин много пъти повишава риска от това детето да стане инвалид или още по-лошо – да загине.

Родителите имат правото да се откажат от ваксината или да се съгласят, но във всеки случай трябва да получат пълната информация от достоверни източници. 

Издателство „Распер“ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!