Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И 50 години да смучем от ЕС, не можем да си върнем това, което ограбиха и разрушиха

Европа има нужда от мигранти, защото европейското население старее и няма работна сила, казала вчера Федерика Могерини. Всъщност не че няма хора, има, но не им се работи. Европа се е измързеливила, деградирала, изпедерастила, не иска деца, не и се гледат старци, иска да живее наготово, да командва, да има прислуга, воаяжи, кеф. Земеделие, фабрики, строежи – много е демоде. Най-много младите да станат консултанти, пиари, може маркетинг, криейтив нещо, дизайн, фешън или просто поп- или порно стар. Досега гастарбайтерите бачкаха, но те остаряха, а децата им нахитряха. Да не са луди да им работят на думбазите – по-лесно е да ги изиграем нещо и да се надрусаме.

Нещастна Европа ! Тя е готова да се самоунищожи, да се остави да бъде унищожена, само и само икономиката да върви, печалбите да не спаднат, хората да не роптаят и да държат сегашната брюкселска клика на власт. Давай, давай, още, проценти, дръжте БВП-то, идвайте роби, бързо, няма кой да оре и копае, да заварява и зида, да лее бетон и да мие улиците и клозетите. Точно го бяха закъсали за работна ръка и стената падна. Айде, давай – българи, поляци, румънци, унгарци, каквото има. Да им съсипем икономиките, та да нямат работа там и да тръгнат да ни работят тука. Германия, Испания, Холандия, другите подобни – съсипват и изсмукват колкото могат. Свободното движение на хора и капитали върви, все еднопосочно.

Ограбиха каквото можаха, а и хората взеха да привършват. Ами БВП-то ? Кой ще го поддържа. Хора пак трябват, най-лесно – имигранти. Вместо да се изхарчват да съсипват икономики, има по-лесен способ – една арабска пролет, една-две войни и хората пак тръгват. Заповядайте, има място, ние от човещина само, елате да си поработите.

Но Европа не знае какъв таралеж си вкарва в гащите. Това не са кротките гръцки и турски гастарбайтери от 50-те и 60-те години. Не са смирените източноевропейски инженери, лекари и заварчици, които се стесняват да споменат, че са българи, румънци или поляци. Под благовидния претекст “ бежанци “ нахлуват едни орди, които не крият намерението си да завладеят Европа и да накарат европейците да работят за тях. Точно както варварските пълчища са унищожили някога Рим, Византия и България, така и тези, също толкова враждебно настроени орди, са се прицелили в Европа. В цялата.

Ние и 50 години да смучем от Европа, не можем да си върнем това, което ограбиха и разрушиха. Но все пак, докато съществува Европейския съюз, да вземем толкова, колкото успеем и едновременно да се подготвим и противопоставим на нашествието. Все още има време и възможности да се спасим.

Васил Василев, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!