Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: Ако ни изберете и стоим 4 години, ще има средна заплата 1500 лева и големи пенсии!

Експертите на ГЕРБ са готови с цел номер 1, която е ни представят в предизборната си програма. Ако бъдат избрани и управляват, те смятат, че след края на 4-годишния мандат ще имаме средна заплата от 1500 лева.


Това е при условие, че годишният растеж не пада под 3 процента, но от партията на Бойко са решение ръстът да е по-голям. Към септември средната заплата е 954 лева по данни на НСИ, а още след първата година те искат да стигне 1050-1100 лева. От там после до 1500 лева. Те смятат, че средната заплата ще осигури НСИ чрез трупане на повече пари, че ще има и за по-големи пенсии.

Крайната цел е минималната пенсия на ГЕРБ е да стигне 300 лева. В момента тя е 154.50 лева. Друга цел е хората с най-ниски доходи да получават електричество на по-ниски цени. Утре ще има представяне на програмата, в присъствието на Борисов. Интересното е, че ще включат в програмата си само изпълнимите мерки.

“Издигаме образованието в национален приоритет в подготвянето на управленската програма на ГЕРБ. Двойно увеличение на възнаграждението на учителите и специални програми за млади учители - това подготвя ГЕРБ”, заяви бившият председател на парламента и член на Изпълнителната комисия Цецка Цачева.

“Немислимо е само с популизъм да спечелиш един вот, съзнавайки, че не би могъл да преподредиш държавата с хора, които са случайни за политиката”, анализира Цачева.

“След мандата на ГЕРБ има 3,6% ръст на икономиката. Ние оставихме една подредена държава”, напомни тя.

“От ГЕРБ не излизаме с обещания, които знаем, че в този момент не може да обещаем, че ще дадем на кой каквото пожелае. Така направи г-жа Нинова”, уточни Цачева.

“Ние не стъпваме на напразни обещания, а на това, което е възможно.”, заявила тя по време на събрание на общинската организация на ГЕРБ в Плевен.

Кое обаче различава думите на ГЕРБ от думите на други партии, които не един и два пъти са говорили и ще продължават да говорят. Дойде ли предизборно време ми се иска да имам как да се абстрахирам от тези партии и техните изказвания.

http://spodeli.eu/gerb-ako-ni-izberete-i-stoim-4-godini-shte-ima-sredna-zaplata-1500-leva-i-golemi-pensii-articles-14362.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!