Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радан Кънев: На хората вече им е все едно кои комунисти ще ги управляват. Няма да се спънем трети път в една и съща тиква

„Дясното може да е единно само като алтернатива на ГЕРБ, не като патерица на БайКой. Десет години той доминира българската политика - и това са години на държавен рекет върху бизнеса, назначения на партийни секретарки в публичната администрация, фалиращ малък бизнес и охранени партийни обръчи, бедни граждани и богати олигарси. Години, в които цензурата се върна в българските медии. Това е всичко, което дясното не може да бъде. Това е, което връща БСП на власт, защото на хората вече им е все едно кои комунисти ще ги управляват. Не, ние няма да се объркаме. Няма да се спънем трети път в една и съща тиква. Този път тиквата ще се препъне в нас", заяви председателят на дясното обединение "Нова Република" Радан Кънев, цитиран от Нова тв. Днес те дадоха старт на пътя си към следващото Народно събрание.

Политическият говорител на Нова Република Трайчо Трайков каза, че „когато се налага поредица от все по-безпринципни компромиси, а целта изчезне зад маранята от гнили решения и политически тела“, е време България да потърси нов път, по който думите на политиците и действията им са в хармония.

„Тогава няма да е нормално в съда да ти трябва не адвокат, а прокурор. Няма да е допустимо медии години наред да бълват клевети за българските патриоти и да венцехвалят продажниците“, добави Трайчо Трайков.

epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!