Следвайте "Буднаера" в Телеграм

10 години ЕС: Затворете си АЕЦ-а, за да имате евтин роуминг…

Лидерът на Партия "Възраждане" Костадин Костадинов, направи ново впечатляващо изказване във Фейсбук, което предизвика фурор:

"Вчера ни зарадваха с благата вест, че от юни роумингът за разговори на територията на Европейския съюз пада. Ех, най-накрая! Заслужаваше си да затворим 4 блока на АЕЦ Козлодуй, два ТЕЦ-а и да се откажем от суверенитета си, за да можем 10 години по-късно да говорим без роуминг в ЕС. Чудя се ако решим да се откажем и от държавата си и да я заличим напълно (както сме я подкарали) дали след още 10 години няма да получим друга подобна крупна придобивка? Примерно да можем да пращаме безплатни смс-и до САЩ."

Костадинов се очертава като единствения автентичен патриот на изборите, след пълното разложение и падение на Обединените патриоти, които оядени от герберизъм и неолиберализъм, напоследък забравиха дори битката си монополите и с циганската престъпност. Затънали в заяждания с обикновени хора - бивши военни пилоти, и в планиране на проценти, депутатски места и субсидии, псевдо-патриотите напълно забравиха България. Вече няма проблем с поскъпването на водата, няма равносметка от членството в ЕС, няма село "Мечка", няма неграмотни малцинства. Има само 50-60 депутати в розовите сънища на Каракачанов и съответните милиони от субсидии в сметките на Симеонов.

На този фон, варненският патриот пише учебници по "Родинознание" и се опитва да предложи реалистична теза на корпоративно-неолибералния модел.

В последно време, почти всяко негово изказване предизвиква фурор и много коментари и споделяния. Ето само малка извадка от коментарите под последното мнение на Костадинов:

"Коце,Коце само ти ще ги оправиш тея,негодници и калпазани😉

Бъди меча на гнева в ръката на народа.

Искам Кунева с раирана пижама. За дълго.

Дано България има късмета най-напосле да се управлява от достойни хора като теб, Коце ! Аз ти вярвам и те моля, ако има разплата с гадовете - аз да им изпълня присъдите !

 Дай да си говорим истината !Сега имаме на корем банани портокали ,лимони и маслини !...Маслини..... юруш на маслините!!!... както се казва ,...какво е това икономика здрава държава армия добро образование добро благосъстояние пред тези велики придобивки ...юруш на маслините и на бананите ..другото е празна работа ..ъъ.къде са евтините билети за чужбина ве...

Впечатляващо е как ВСИЧКИ политици, вкл.латерната Каракачанов, са се изпокрили по въпроса за цената на водата. Само Коцето каза нещо, всички други чакат цената да мине тихомълком. А помним ли каква пара вдигаха фалшивите патриоти по тоя въпрос доскоро... :)

Един ден в учебниците ще пише, че до 1990 г. България е минала през II Златен век! До 1995 г. учениците ни водят класацията, четвърто място в света, а сега сме ударили дъното в образованието! Тежко ни след още 10 години, ако не променим процеса!!! Затова ви подкрепям не на 100 , а на 200%!!! Успех!!!

Тоя локум с роуминга е за да мине по лесно "ебавката" с цената на водата !!! И като гледам минава - ама някой да даде икономическа обосновка, ама някой да поиска такава - йок !!!!!!!! Имало профсъюзи - ТЕ СА НАЙ ВАЖНОТО ЗВЕНО ОТ ПРЕТОРИАНСКАТА ГВАРДИЯ НА КРАДЛИВАТА МАФИЯ !!!!!!!!!!!!"

Ако така продължава, и ако наистина въведат гласуване с машини, при което няма подмени на гласове в секционните комисии, то е съвсем реалистична шокова изненада на изборите. Появата на първата истинска патриотична партия в парламента...

ГН

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!