Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев - дипломат от световна класа, като Борис III: винаги с ЕС и НАТО, никога против Русия!

Цар Борис Трети забранява със закон масони, ротарианци и ционисти

Президентът на България Румен Радев само за два дни успя да постави на мястото им всички дипломати от ЕС. Той недвусмилено показа, че историческият опит за България е да бъде лоялна членка на Европейския съюз и НАТО, без да се държи вражески с Русия.


Нека си припомним цар Борис III, който е единственият съюзник на Хитлер по време на Втората Световна Война не прекъсвайки дипломатическите си отношения с Москва, като не изпраща на Източния фронт никаква редовна войска, дори доброволци и остава в историята със своя завет:

Винаги с Германия и никога против Русия!

Сега почти 80 години малко по-късно нашият новоизбран президент зае най-дипломатичната позиция на фона на геополитическата обстановка в света, като заяви в прав текст:

Винаги с ЕС и НАТО, никога против Русия!

Така умело и дипломатично, Радев започна първата си изява на международната политическа сцена. Той даде ясно да се разбере, че България и българският народ не желае да си създава врагове.

С този свои тънък усет да не руши вековна дружба с държава, която е дала много от себе си на България и да не обиди новите си политически партньори той много балансирано и без излишни думи, даде да се разбере на целият свят, че ние не сме  против, нито НАТО, нито Русия.

Засега неговата първа визита се оказа блестяща и много обещаваща, както за българите, така и за международните отношения на страната.

spodeli.eu 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!