Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комуниста Сорос: Ще смажа Тръмп, той пречи на Новия (комунистически) световен ред!

На форума в Давос, Сорус се зарече, че ще свали Тръмп

На международния икономически форум, Сорос обеща, че ще свали Тръмп, който пречи на Новия световен ред. Милиардерът заяви, че може да настане „финансов Апокалипсис“, ако Тръмп остане на власт.

Говорейки пред редица бизнесмени и политици, Сорос едва ли не се зарече да унищожи цялата адженда на Тръмп.

Твърди се, че Сорос, който подкрепи Клинтън, е загубил над 1 милиард долара в подкрепа на нейната кампания. YNW пише, че Сорос е „посъветвал“ бизнесмени и изпълнителни директори на корпорации да не правят никакъв бизнес в САЩ, докато той не се „погрижи“ за Тръмп, в противен случай щяло да има последствия.

Попитан какъв съвет ще даде на бизнесмените, които искат да работят в САЩ, той каза:

„На тяхно място ще се държа колкото се може по-далеч от САЩ, докато Тръмп не падне.“

Сорос смята, че сравнително положителните тенденции в пазара са, заради обещанията на Тръмп да намали данъците и държавните разходи. Пред елитарното общество на форума в Давос той каза, че при Тръмп това положение няма да се задържи. Според него до броени дни „реалността ще надделее“.

Освен това, Сорос смята, че Тръмп ТРЯБВА и ЩЕ бъде ограничен от Конгреса, защото „никой няма да му позволи да се измъкне с амбицията си да бъде диктатор“.

Експерти смятат, че „раненият звяр„, т.е. Сорос, планира финансов Армагедон, който да събори властта на Тръмп и стабилността в ЕС и САЩ, след което ще се издигне нов ред по Соросов „образ и подобие“.

Български Журналъ 


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!