Следвайте "Буднаера" в Телеграм

UK с хард-брекзит, бие шута на Европейския социалистически съюз по най-грубия начин, не им дреме за "единния пазар"...

За приликите между ЕС и СССР. ЕС се управлява от комунисти.

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
Владимир Буковски: “А ситуацията” - обясняват те на Горбачов, - “е критична. След всичките тези десетилетия” - казват те, - “ние така и не успяхме да установим социализма в нито една отделна страна. И това може да се направи само във всички страни наведнъж...

Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей се очаква да използва най-важната си премиерска реч, за да потвърди, че Великобритания ще напуска единния пазар, като същевременно остане "най-добър приятел" на европейските си партньори, пише вестник The Guardian.

В рамките на дългоочакваната реч в Лондон, на която са поканени дипломати от цял свят, Мей ще определи 12 ключови приоритети за преговорите с ЕС, без компромис върху способността на страната за контрол по границите и да си възвърне суверенитета.
На аудиенцията в Ланкастър Хаус Мей ще подчертае стремежите й за изграждане на нови търговски връзки извън Стария континент – ход, който показва, че Великобритания ще напусне митническия съюз, предаде Фокус.

Европа се опитва да запази Великобритания по "втория начин" в съюза като основният лост за това е "единният пазар", от който зависели британските производители. Но вносните мита в ЕС са средно 3%, т.е. съюзът няма никаква защитна политика. Именно затова, без да е в него, Китай е превзел всички индустрии.

Няма причина и Великобритания да се страхува от тази "митническа бариера". Бариерите са ниски, за да може Германия да има ниски бариери в Азия, и така да си поддържа временно икономиката. Цената на липсата на защита, е до момента ликвидация на цялата икономика на ЕС извън самата Германия, а с времето китайците ще превземат дори бизнеса на Райха.

Това обаче няма да се случи на Великобритания, която се качи първа на спасителната лодка...

ГН 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!