Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Франция се бори с терористите като ги въоръжава? Спецслужбите хванаха Франция в доставки на ракети за «Ислямска държава»

Спецслужби засякоха доставки на оръжие за терористите от «Ислямска държава» от Франция. По време на бойните действия на север от сирийската провинция Хама, спецслужбите откриха склад с въоръжение на бойците от ИДИЛ и формирования на » Джебхат-ан-Нусра» (*терористични групировки забранени в Русия и редица страни).

Източник на Федерална новинарска агенция (ФАН) е изпратил в редакцията видео, на което са фиксирани доказателства за доставки на оръжие на терористите западно производство.

На видеото се виждат десетки управляеми ракети от най-ново поколение, френско производство, мини за 81 мм миномет, боеприпаси и друго въоръжение. От кадрите се вижда, че въоръжението е съвсем ново, съдейки по упаковките и е доставено съвсем скоро. 

Управляемите ракети са способни да унищожават не само танкове, но и  граждански цели-самолети, автобуси, и т.н., което позволява на терористите да извършват атентати по отношение на мирните жители. След оръжейния скандал, в който беше забъркано името на България съвсем тенденциозно, за отвличане на вниманието, все повече експерти разбират, че всъщност НАТО и ЦРУ използват всяка възможност да въоръжават терористите в Сирия, при това, опитвайки се не само да останат незабелязани, но и разчитайки, че други ще носят тяхната отговорност.

bgjournal.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!