Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За да спре Тръмп, Сорос готви финансов Армагедон в САЩ

Скандалният финансист хвърля огромни суми на пазара на облигации

Планът му да пробута в Белия дом своята марионетка - Хилари Клинтън, не успя, независимо от многото милиони, хвърлени от милиардера

Разочарован от неуспешния си опит да контролира бъдещето на САЩ и световната политика, Джордж Сорос се връща към това, което познава най-добре - да манипулира пазарите, в отчаян опит да спре Доналд Тръмп в опита му да разруши щателния му план за установяване на Нов световен ред. Това съобщава изданието yournewswire.com.

Планът на Сорос да пробута в Белия дом своята марионетка - Хилари Клинтън, не успя, независимо от многото милиони, хвърлени от милиардера.

Опитите му да дестабилизира положението в страната чрез финансиране на фалшиви протести също не успяха. В резултат плановете на Сорос бяха сринати и това е необичайно положение за пад 80-годишния финансист, каквото досега не е наблюдавано.

Новите трикове на Сорос - финансиране и контрол на марионетъчни политици и движения, вече са известни по цял свят, което застави прословутия милиардер да се върне към изпитаните и проверени методи за установяване на контрол.

Сорос отново манипулира пазарите

Анализаторите, които отблизо следят поведението на "ранения звяр" през последните няколко седмици, вече са определили неговия следващ ход. Съобщенията говорят, че фондовете на Сорос, които той харчеше за Хилари Клинтън, са съвсем незначителни в сравнение с огромните суми, които той в момента хвърля на пазара на облигации.

Планът се състои в това да се организира "финансов Армагедон", за да бъде тласнат западният свят и в частност САЩ, към ръба на пропастта. И от пепелта като феникс да се възроди Новият световен ред на Сорос.

Финансистът смята, че пазарът е слабото място на Тръмп и твърди, че Тръмп няма никакви шансове "да оживее" след атаката на пазарите. Той злорадо се надява, че бъдещият президент на САЩ ще бъде унищожен и няма да успее да се съсредоточи в задачата си "да направи Америко велика отново", пише изданието.

"Начинът, по Сороса подчини Английската банка и разруши икономиката на Малайзия, в един прекрасен ден ще бъде разглеждан единствено като разгрявка за мащабната му операция за глобален финансов Армагедон", твърди аналитик от "Уолстрийт".

Превод и редакция: Епицентър.БГ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!