Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ангел Джамбазки: БХК да купят апартамент и креватче за детето на 13-годишната родилка

Това е тя, истинската циганска интеграция в действие, казва евродепутатът от ВМРО

В света на „европейските ценности“, които фалшивите интегратори твърдят, че изповядват, тези клети наглеци нямаше да дават интервюта по телевизиите, а щяха вече да пишат обяснения в прокуратурата

Коментар на заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки, публикуван в страницата му в социалната мрежа:

Честит Ви нов Динко. 

Новата 2017 година започна с „новината“, че първото новородено в България дете се казва Динко. И ако някой си мисли, че е кръстено на прочулия се fast food доброволец по всички национални и вселенски въпроси, вероятно греши. Защото малкият Динко очевидно не е рожба на пренапрегнат родолюбив повик, а резултат от „детските“ игри на 15-годишен баща и 13-годишна майка. И ще живее в циганската махала в Сливен. 

Първите думи на гордата рода пред националните медии очаквано са „държавата да даде…“. Свекървата, каза че „може да дадат бебешко креватче, за да не се харчим“, свекърът не мисли и не си играе на дребно, направо поиска апартамент. Да му дадем. Наглец. 

Това е тя, истинската циганската интеграция в действие. Бруталната истина за циганската интеграция. За лъжата, двуличието и откраднатите милиарди. Резултатът от тази циганска интеграция – 15-годишен сополанко, който я може, я не да си напише името, който със сигурност не може да пише, чете и осмисли средно дълъг текст, прави дете на 13-годишно дете. Това е интеграцията, която започва по този начин от циганската махала в Сливен и завършва в берлинското метро. 

Родителите им реагират незабавно – „държавата да даде“, „да дадат, че да не се харчим“. Родителите, за които образованието очевидно не е ценност. Които не знаят значението на думата „отговорност“. 

Които не са обяснили на сина си, че му е много, ама много рано да си играе с пишката, а трябва да набляга на книжките. Защото не е изкарал достатъчно пари в живота си, за да се грижи нормално за „жена“ си и сина си. И няма никаква идея какво значи това. 

Родителите, които не са обяснили на 13-годишната „родилката“, че раждането на дете не е шега, не е като игра с кукла, че е отговорност и задължение. Че сега ѝ е времето да се образова и да се превърне в пълноценен гражданин. 

Тези хора са виновни, без всякакво съмнение. Заради тях се появява човешки живот в риск. Появява се нов човек, който е обречен да повтори безумния, дивашки, нецивилизован обществен модел на поведение на своите невръстни родители и безотговорни прародители. Модел, който е и ще бъде тежест за обществото ни. Модел на паразитно съществуване върху чуждия труд, усилия и пари. 

И сега младите баба и дядо искат „да им дадем“. Да носим тежестта, отговорността и задължението по изхранването, обличането, отглеждането и издържането на Динко. На Динко, който техните невръстни деца са си направили като на шега. Нагличко. 

Предлагам да „дадат“ от БХК и цялата останала фалшива псевдо-правозащитна пасмина. Те трябва осиновят и Динко, и родителите му, които спокойно могат да са му братя и сестри, че и техните оправни и чевръсти родители. Да им дадат. Да ги настанят в своите апартаменти, да им купят със свои пари креватчета, памперси, че и някоя ракия за дядото, ей така да се почувства и той горд родител на славно потомство. 

Да дадат всички нагли двулични лицемери, който паразитират върху така и неслучилата се циганска интеграция. Да дадат и да продължават да дават. От грантовете, които откраднаха, легендирайки фалшивата интеграция. Да дават и обяснения в прокуратурата. За откраднатите пари от циганската интеграция и своята роля в нейни провал. 

Сега да помислим какво светло бъдеще очаква младенеца Динко. Средата, в която ще расте, здравеопазването, което ще получи. Културните, цивилизационните, образователните традиции, които ще наследи. Начинът, по който ще гледа на света и на нас, българските граждани. Дали ще расте с любов към книгите, знанието, труда, усилието, успеха? Надали. Много по-вероятно е да гледа на държавата и обществото като дядо си. Като на ничие, тоест свое. Като на някой, който му е длъжен. Който трябва да му дава. Да му даде креватче, да му даде апартамент, да му даде социални помощи… 

Но всъщност едно е вярно. Държавата трябва да дава в такива случаи. Трябва да дава бързо и по много. Трябва да дава присъди. Тежки осъдителни присъди. Защото правенето на дете на 12-13 годишно дете си е престъпление. Престъпление, а не традиция. Поне в тази част на света, към която принадлежим. И трябва да се наказва. 

Държавата сега трябва да даде справедливите присъди на виновните лица и да отнема. Трябва да бъдат издирени и наказани всички фалшиви цигански интегратори, „медиатори“ и прочее грантови НПО, които се мотаят из циганските махали и усвояват средства, уж за да не се случват такива неща. 

Трябва да отнеме Динко от безотговорните му родители. Да не говорим, че трябва и да отнеме родителите му от техните родители, но за това май вече е късно. В света на „европейските ценности“, които фалшивите интегратори твърдят, че изповядват, тези клети наглеци нямаше да дават интервюта по телевизиите, а щяха вече да пишат обяснения в прокуратурата.

epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!