Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Партията на протестърите предлага закрила за мигрантите, легализиране на гей-браковете и ...

Тежка участ имаме българите. Все ни броят за шарани. При това у нас нещата се случват едва тогава, когато други отдавна - на прогледнали и прокудили порочните опити да ги манипулират. Пръкналата се след дълго бабуване партия на професионалните протестъри, този път готви истински погром на ценностите български, пред които дори антибългарската пропаганда на Българския хелзинкски комитет ще ни се види детска занималня.
 
Пред сектантското сборище в петъчната вечер в София Кристиан Таков никак не случайно нападна Българската православна църква. И, ако има за какво да бъде критикуван понякога Светият Синод, то арогантността на приватизаторите на моралната и унищожителите на семейните ценности и традиции, ни най-малко нямат правото да се гаврят с християнското самосъзнание на милионите българи. Православието у нас е запазило не просто българския дух през петте века на робство, но е показало онази устойчивост и във времената на комунизма, когато родата на Кристиан Таков и Христо Иванов са преследвали вярващите българи, които са посещавали църкви.

Подигравката с православната ни църква, направена от Таков, обаче има своя дълбок замисъл. Поради липса на идеология, партията на професионалните протестъри е решила да легитимира себе си чрез провокация към обществото. Заради това вече са обсъждани варианти – познатите муцуни от грантовите НПО-та на “Америка за България” да се обявят за пълна закрила на мигрантите и да настояват България да приеме колкото е нужно мигранти и бежанци на собствената си територия. Така, протестърите разчитали да получат подкрепа от Берлин, Брюксел и Вашингтон.

Известният с това, че носи розови чорапки и обича да ги показва Таков, твърдо ще настоява партията на професионалните протестъри да се застъпи и за легализирането на гей-браковете. Нещо, за което проваленият бивш правосъден министър Христо Иванов също е имал намерение да работи, докато беше част от изпълнителната власт, но преждевременното му бягство го е предотвратило. С призивите за легализиране на гей-браковете, протестърите се надявали да привлекат не само подкрепата на западните посолства, но и да получат твърд електорат от любителите на еднополовата любов у нас.

За да спечелят гласовете на младите българи, професионалните протестъри активно ще работят и за декриминализиране употребата и притежаването на марихуана. Това пък им било предложено от журналисти, работещи в грантовите сайтове, активно ангажирани в популяризирането на новия проект на Кристиан Таков, Христо Иванов и кукловодът им – недосегаемият олигарх Иво Прокопиев.

blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!