Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Радулов гневен на Бъчварова: Какви са тези кризисни площадки? Влезлите в страната мигранти са престъпници и би трябвало да са в затвор

Какви са тези кризисни площадки?! Аз ги наричам концлагер. Ако дойдат тези хора и продължим да нарушаваме закона, те ще се окажат в палатки при минус 20 градуса. Познайте дали ще има болни хора?! Това каза експертът по сигурност Николай Радулов по НТВ.

Няма политическа воля, с която ни проглушиха ушите. Има я само на телевизора. Влезлите хора не отговорят на никакъв бежнски профил. Те са нарушили закона. Дълго време тези хора се движат в страната, защото не са минали сръбската граница. Те са престъпници и би трябвало да са в затвор. Оръжието на военните на границата не трябва да е декоративно. Появи се информация, че военните са без патрони. 

Много нежно се отнесе полицията с бунта в Харманли. Трябва да се спазват законите. Според Бъчварова медиите са виновни, че внасят суматоха сред гражданите. СОБТ е получил само една пушка-снайпер. Ако възникне терористична обстановка, хората не са подготвени. Неспазването на закона води до още по-голямо неспазване на закона.

epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!