Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов гневен: Обещавам, като стана премиер...

понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една ... "Лада Нива"

Искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, ядосва се премиерът в оставка заради раздухания скандал с джиповете

Популизмът минава всякакви граници. Мен започва вече да ме боли. Винаги съм разсъждавал, че държавните пари са нещо свято и трябва да се пазят. Самата структоура на НСО е такава, че си сменят колите и номерата на 24 часа. Там се фиксират точно определени кола или коли. Този джип или тези джипове не само, че се ползват от всички - президент, гости и т.н., но с него возих и Дейвид Камерън. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след срещата с президента Росен Плевнелиев. На нея министър-председателят отказа връчения от държавния глава мандат за съставяне на нов кабинет.

"В следствие на това получихме 40 джипа. След това возих с него Виктор Орбан и благодарение на него от Вишеградската четворка само България получи 320 млн. лева. С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Всеки знае, че има и десетки пъти по-луксозни.

На 12 декември ще получим и 12 чисто нови джипове от канцлера на Германия, издействани от мен. С парите, които издействахме, ще получим и пари за още сигурно 400 джипа", отсече той

Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една "Лада Нива" от Русия и ще се возя с нея. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола", отсече гневно премиерът в оставка.

blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!