Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виж какво правят ген. Румен Радев и съпругата му, докато в Харманли ври и кипи!

Президентът ген. Румен Радев и първата дама Десислава Генчева втрещиха с действията си!

Дни наред държавата ври и кипи заради ужаса в бежанския лагер в Харманли. Наложи се дори премиерът в оставка Бойко Борисов да отмени всичките си ангажименти и пътувания зад граница, за да отиде по спешност на мястото и да спасява обстановката.

Същото би трябвало да направи и новият президент на Републиката ген. Румен Радев, категорични са коментатори и политолози. Само че това не стана. Нещо повече – вместо да отпътува незабавно за Харманли, Румен Радев взе жена си Десислава Генчева под ръка и двамата най-спокойно отидоха на… опера.

Президентът и първата дама с удоволствие изгледаха операта „Силата на съдбата“ от Джузепе Верди като в залата на софийската опера зрители дори ги посрещнаха с овации.

Очевидци на събитието с потрес разказаха, че новият президент и жена му са охранявани повече и от все още действащия държавен глава Росен Плевнелиев, а операта е бъкала от хора на НСО.

„В това няма нищо лошо. Все пак по-добре е да видиш президента си на опера, отколкото в някой чалга клуб, нали?! Друг е въпросът – нека ходи човекът на културни събития, но сега ли беше моментът?! В Харманли българите се тресат от страх и ужас, на практика замириса на война, а президентската двойка се кефи на песнопения“, сащисани коментират източниците.

И не пропускат да добавят, че каквито и мизерии да е направил досега Бойко Борисов, чест му прави, че е взел присърце кошмара с бежанците и моментално е взел мерки за предотвратяването на още по-голям ужас. /razkritia.com/

Когато държавният глава и семейството му отидоха на опера лично директорът на операта и неговата половинка посрещнаха на входа първата дама и нейния съпруг. Тълпата пред сградата посрещна президента с ръкопляскания.

Оказа се, че Румен Радев е единственият БГ държавен глава, посещаващ редовно подобни мероприятия. Пред шефа на операта той заяви, че въпреки новия си пост ще продължи да следи програмата и отново ще бъде редовен посетител.

Докато посетителите на столичната опера са възхищават на Румен Радев, в мрежата постъпката му стана повод за разгорещени дискусии.

Румен Радев и Десислава ходят на опера, докато страната ни се тресе Потребители коментират, че подобно отношение е недопустимо за един държавен глава. Те го призоваха да даде обяснение за поведението си. Обществото очаква от Румен Радев да обясни защо неглижира случващото се в Харманли и се държи по този начин точно, когато страната ни има нужда от силен държавник. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!